Lue keskustelun säännöt.
Miksi etnisissä ravintoloissa piilotellaan tietoa käytetyn lihan alkuperämaista?
07.12.2020 |
Pelkäävät ilmeisesti että ruokailijat alkaa karttamaan kun paljastuu, että broisku on kaukoidässä hormoneilla kasvatettua ja pakasteena tuotu Suomeen?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuka hullu käy etnisissä ravintoloissa?
Ma tila Mehmet itamaa. Paketiautto tuo, ei tulli ei vero, ei kalis kulmeketu. Halal ole
En kyllä söisi käytettyä lihaa, mutta kelvannee jollekin vihreälle tai vassarille.
Sincc
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ravintolasta voi tehdä ilmiannon AVI:lle jos eivät suostu kertomaan lihan alkuperämaata. Siitä on annettu jo säädös.