Avasin juuri konvehtikauden, haluatko kysyä jotain?
Kommentit (34)
Paljonko painat? Kolesteroliarvosi?
Vierailija kirjoitti:
Mikä rasia?
Pandan enkekikonvehteja. Harmillisen paljon minttuja ja vähän toffeita tässä rasiassa.
Mä avasin jo viime viikolla! Minkä avasit? Ja kun se paino ja pituus kiinnostaa, niin 74/172.
Vierailija kirjoitti:
Paljonko painat? Kolesteroliarvosi?
Liikaa. Ne olivat viime mittauksessa oikein hyvät.
Kumpaa suosittelet, Anthon Berg Signature vai Lindtin Champs Elysees -rasiaa?
Senkin! Nyt mun on lähdettävä kauppaan!
Oho aika myöhässä olet! Joulusuklaat tulivat myyntiin jo syyskuun puolella!
Nyt tajuan, kuinka tyhmä olin, kun ostin viikonlopuksi suklaalevyn, enkä konvehtirasiaa. Onneksi on sentään glögiä.
Miksi maraboun keltainen ja punainen konvehtirasiat on MOLEMMAT niin pahoja, mutta maraboun suklaalevyt (ainakin osa, esim. lakritsi) on ihan hyviä?
Mulla on konvehtikausi läpi vuoden! 50kg/165cm
Montako kaloria olet jo syönyt tähän mennessä konvehtien muodossa?
Vierailija kirjoitti:
Kumpaa suosittelet, Anthon Berg Signature vai Lindtin Champs Elysees -rasiaa?
En ole maistanut joten molempia.
Mä korkkaan konvehtikauden huomenna. Mies osti jotain vähän parempaa itsenäisyyspäiväksi.
Vierailija kirjoitti:
Kumpaa suosittelet, Anthon Berg Signature vai Lindtin Champs Elysees -rasiaa?
Ei taida pandamässyiltä saada tähän vastausta.
Vierailija kirjoitti:
Miksi maraboun keltainen ja punainen konvehtirasiat on MOLEMMAT niin pahoja, mutta maraboun suklaalevyt (ainakin osa, esim. lakritsi) on ihan hyviä?
Maraboun toinen keltainen eli Symphony on hyvä. Paradise on kamala nykyään. Aladdinista en ole koskaan tykännyt.
Vierailija kirjoitti:
Miksi maraboun keltainen ja punainen konvehtirasiat on MOLEMMAT niin pahoja, mutta maraboun suklaalevyt (ainakin osa, esim. lakritsi) on ihan hyviä?
Kaikkia Maraboun tekemä on pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Montako kaloria olet jo syönyt tähän mennessä konvehtien muodossa?
Viisi käärepaperia on edessäni pöydällä, paljonkohan noista tulisi?
Kyllästyttää perus-Juhlapöydän konvehdit. Olisko sulla suositusta, mikä olisi oikeasti jotenkin erilainen?
Vierailija kirjoitti:
Miksi maraboun keltainen ja punainen konvehtirasiat on MOLEMMAT niin pahoja, mutta maraboun suklaalevyt (ainakin osa, esim. lakritsi) on ihan hyviä?
Pahoista mauista se johtuu, suklaa itsessään on toki hyvää. Sama kuin Fazerilla. Niiden konvehtirasiat (siis Present jne., ei ne Geishat ja Fazerin siniset yms. papereissa) on pahoja, vaikka niiden suklaa onkin hyvää.
Mikä rasia?