Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kahviloiden smoothiet eivät ole tuoreita

Vierailija
02.12.2020 |

Ostan mielelläni smoothien kahvilassa käydessäni. Mutta miksi ne harvoin (paitsi Jungle Juice) ovat tuoreita? Joskus ne ovat tehty jopa 2 päivää sitten, eivät mitenkään herkullisen näköisiä edes enää. Sama juttu "tuore"puristettujen mehujen kanssa, kysyttäessä voi ilmetä, että mehu onkin tehty jo päiviä sitten, vaikka myyvät niitä "tuorepuristettuna",

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on yllättävän kalliita tehdä, jos ei jatketa merkittävästi vedellä. Kynnys kaataa viemäriin on siis iso. Lisäksi suomalaiset pakastemarjat ovat kalliita ja iso osa kahviloista käyttääkin ainakin osin ulkomaisia marjoja. Eikä niitä todellakaan kuumenneta, kuten terveysviranomaiset suosittavat. Itse teen mielummin smoothieni kotona. 

Vierailija
2/4 |
02.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi niitä smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja ei voida tehdä useammin vain silloin, kun niitä kysytään? Näin hävikkiongelmakin ratkaistaisiin, eikä niiden tekemisessä aikaa mene kuin minuutti. Mitä järkeä kahviloissa niitä on tehdä purkkeihin/laseihin odottamaan - jopa useita päiviä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi niitä smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja ei voida tehdä useammin vain silloin, kun niitä kysytään? Näin hävikkiongelmakin ratkaistaisiin, eikä niiden tekemisessä aikaa mene kuin minuutti. Mitä järkeä kahviloissa niitä on tehdä purkkeihin/laseihin odottamaan - jopa useita päiviä?

Veikkaisin että tekeminen vie kuitenkin sen verran aikaa että jos valmiiksi tehdyillä smoothiella tarvitaan vaikka aamuun yksi työntekijä, pitäisi sitten palkata se toinen joka ehtii tehdä ne smoothiet tilauksesta. Alkaa olla kate niillä juomilla sitten aika huono.

Vierailija
4/4 |
02.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi niitä smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja ei voida tehdä useammin vain silloin, kun niitä kysytään? Näin hävikkiongelmakin ratkaistaisiin, eikä niiden tekemisessä aikaa mene kuin minuutti. Mitä järkeä kahviloissa niitä on tehdä purkkeihin/laseihin odottamaan - jopa useita päiviä?

Siinä menee noin 2-3 minuuttia jos kaikki on prepattuna valmiina. Yllättävän harva asiakas on valmis odottamaan ilman viihdykettä niin kauan, puhumattakaan niistä muista siellä jonossa jotka haluaisivat vaan sen aamukahvinsa äkkiä mukaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän neljä