Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaareseptit muuttuneet makeistehtaalla jossain välissä? Ei maistu samalta enää Brunbergin tryffelit.

Vierailija
27.11.2020 |

Miksi Brunbergin tryffeli ei enää sula suussa kuin ennen ja makukin on jotenkin tummaan suklaaseen vivahtava? Onko muita saman huomanneita?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä noista, mut mun suosikki Toblerone valkoinen on eri kuin viime Joulun alla.  Jotain ne aina sörkki huonompaan ja halvempaan päin ja kuvittelee ettei kukaan huomaa.

Vierailija
2/5 |
27.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen olen ymmärtänyt että vaihtoivat rasvaisen kerman rasvattomaan maitoon tehdäkseen Brunbergin tryffeleistä vähärasvaisempia ja vähäkalorisempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmyöljyä? Hui!

Vierailija
4/5 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On muuttunut joku vuosi sitten. En ole syönyt enää. On ollut tärkeä osa joulua lapsesta asti, mutta nykyiset ei maistu.

Vierailija
5/5 |
15.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika moni suklaa maistuu nykyään kamalalta. Ostin geisha konvehteja rasian ja yöks, en osta niitäkään enää. Myös brunbergin suukoille oli tapahtunut jotain outoa. Niistä jää sellainen kalvo suuhun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan yhdeksän