Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein tämän Iltalehden ohjeen mukaisen pizzapohjan, järkyttävän suolaista!

Vierailija
14.11.2020 |

Testasin siis tämän ohjeen: https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/d5c1e237-551a-4f0d-bbc2-9fe…
Vähän jo tekovaiheessa epäilin, että 30g suolaa on kyllä AIKA paljon...ajattelin että no joo, ohan tässä toisaalta 1 kg jauhojakin...ja joo, ois pitänyt uskoa vaistoa, ihan järkyn suolaista tuli. Ei tee mieli edes syödä :( voiko tuossa olla joku virhe, että Migulin ohjeessa tosiaan "perinteinen italialainen pizzapohj" tehdään niin, että tulee melkein puoli desiä(!!) suolaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, kuulostaa kyllä paljolta.

Vierailija
2/4 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punnitsitko suolan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Punnitsitko suolan?

Joo, punnitsin keittiövaa'alla.

Vierailija
4/4 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa no se on neljäsosa desilitraa suolaa.