Kananmunan sisällä oleva kalvo on puhdasta kollageenia
Älkää tuhlatko rahojanne kollageenivalmisteisiin, vaan syökää kananmunien kalvot, sardiinien nahat ja jäystäkää kanankoipien rustot.
Kommentit (9)
Ja se paistista paiston aikana syntyvä ”tytinä” eli aladoobi.
Maalaan temperalla ja olen aina rikkonut tuon kalvon ja valuttanut munankeltuaisen siivilän läpi. Kalvon olen heittänyt pois. Hyvä tietää, että kalvo kannattaa syödä.
Ballerinatyttäreni hoiti varpaitaan kananmunien kalvoilla.
Suun kautta otetulla kollageenilla ei ole mitään hyödyllistä vaikutusta mihinkään.
Vierailija kirjoitti:
Suun kautta otetulla kollageenilla ei ole mitään hyödyllistä vaikutusta mihinkään.
Pitääkö se pyllyn kautta ottaa?
Onko täällä hyvinvatkatun munatotin ystäviä?
Tuo kalvo ällöttää mua jostain syystä. Banaanin rihmat on toinen yökkis.
Auttaako jos sitä kalvoa hieroo ihoonsa?
Jos keittää maustamatonta kanaa, sen kanaliemen voi juoda. Kananmunan kuorista voi tehdä kalkkitabletin.