Miten joku jaksaa olla intohimoinen kokki?
Kuin kyse olisi elämästä ja kuolemista kun maistellaan jonkun kastikkeen balanssia? Pihvin kypsyys sekunnilleen. Eikö niillä tule ähky ja närästys kun tarpeeksi maistelee?
Kommentit (5)
Mikron kautta menee lautaselle valmiiksi annosteltu pakasteateria asiakkaalle.
T: kolmen kirjaimen lounaskokki
Itselläni intohimon kohde on laulu, ei sitäkään kaikki tajua, miksei sinne päin kelpaa. Jos kokkailuun on intohimo nii kuin itse sanoit, niin kyllähän se helposti hifistelyyn menee.
Välillä on kiva hifistellä ruuanlaitossa mutta kyllä tuo tyydytystä tuottaa joka päivä! Vähän kuin taidetta mutta nautitaan eri aisteilla kuin kuvataide tai kirjallisuus.
Tänäänkin sain oikeasti kiksejä kun tein kasviscurrya perheelle. Käytin tomaattikastiketta jonka olin tehnyt itse kasvatetuista kastiketomaateista ja oman pihan yrteistä, chilistä, sipuleista ja valkosipuleista. Osan käytetyistä kasviksista tosin ostin kaupasta tuoreena, osan olin pakastanut kesällä omasta sadosta.
Se on askartelua, luovuutta, taitojen kartuttamista, aistien käyttöä, ja loppumattomien variaatioiden maailma.
Ajattele sitä samoin kuin intohimoa johonkin harrastukseen. Ite vaikea käsittää golfia, en jaksanut yhtään. Mutta kokkaamiseen en kyllästy koskaan.
Miten joku jaksaa olla intohimoinen tv:n roskaohjelmien katsoja?