Mistä saisi espanjalaista paksua kaakaota?
Espanjassa kahvilat myy sellaista ihanaa paksunevaa kaakaota. Jauhetta sekoitettaessa kaakao on vielä juoksevaa, mutta parissa minuutissa hyytyy ihanaksi kuumaksi lähes vanukasmaiseksi herkuksi.
Olen kokeillut itse valmistaa tuota maizenan avulla, mutta en saa samaa koostumusta. Tilasin Amazonilta Spanish Chocolatea, jonka luvattiin olevan thick, mutta ei tämä paksuunnu vaikka ohjetta noudattaa.
Kommentit (15)
Tarkoitat varmaan churrojen kanssa tarjottavaa kaakaota joka on oikeastaan suklaakastiketta. Siitä on monta ohjetta suomeksikin, kun selaat churro-ohjeita.
Tässä nyt Valion:
Joo tiedän, saa sitä ainakin saksalaisista verkkokaupoista jos kielitaito riittää vakuuttamaan nille että suomikin on osa eurooppaa :(
Kyllähän siitä tulee kastikemaista, mutta ei se ole suklaakastiketta ja ihan vaan jauhe lisätään kuumaan maitoon. Tämä on juotavaa paksua kaakaota.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitat varmaan churrojen kanssa tarjottavaa kaakaota joka on oikeastaan suklaakastiketta. Siitä on monta ohjetta suomeksikin, kun selaat churro-ohjeita.
Tässä nyt Valion:
Vierailija kirjoitti:
Joo tiedän, saa sitä ainakin saksalaisista verkkokaupoista jos kielitaito riittää vakuuttamaan nille että suomikin on osa eurooppaa :(
Voin yrittää google kääntäjän avulla. Millä nimellä kannattaa etsiä?
Vierailija kirjoitti:
Espanjasta
Heh joo. On kyllä ostoslistalla seuraavalle reissulle, mutta ei taida päästä vielä vuoteen reissaamaan sinne.
Laita tavallisen kaakaon joukkoon pari palaa tummaa suklaata sulamaan. Hyvä korvike.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitat varmaan churrojen kanssa tarjottavaa kaakaota joka on oikeastaan suklaakastiketta. Siitä on monta ohjetta suomeksikin, kun selaat churro-ohjeita.
Tässä nyt Valion:
Kyllä se oikeasti on ihan kaakaojuoma, suomalaiset vääntäneet sen tietämättömyyttään suklaakastikkeeksi. Chocolate a la taza -haku antaa oikeita tuloksia, mutta niitä ei tunnu löytyvän täällä kaupoista. Ebay? Espanjassa asuessa ostin merkin Valor tuotteita: https://www.valor.es/chocolates/chocolate-a-la-taza/
Tiedän, join sitä monet kerrat kun olin caminolla, nimeä en muista. Pitäisi etsiä näkyykö se missään kuvissani.
Resepti siihen on tummaa suklaata, maitoa ja maizenaa.
Kokeiles laittaa ihan kiehuvaan maitoon sitä jauhetta. Muistaakseni ei riitä että maito on kuumaa.
Ei ole totta!!! Tämähän toimii!! Kiitos :)
Vierailija kirjoitti:
Kokeiles laittaa ihan kiehuvaan maitoon sitä jauhetta. Muistaakseni ei riitä että maito on kuumaa.
Vierailija kirjoitti:
Resepti siihen on tummaa suklaata, maitoa ja maizenaa.
No ainakin kaikissa resepteissä näyttäisi olevan nuo aineet, ja tietty mausteita, jos niitä pitää. Teknisesti se on laihaa (=juotavaa) suklaakiisseliä.
Triplan Lindt-suklaapuodista saa jauhepusseja.
Tietäisikö joku mitä tarkoitan?