Aiotteko syödä tänä vuonna raakaa piparitaikinaa?
Kommentit (19)
Ainakin imen munaa koko joulun.
Zinc
Vierailija kirjoitti:
37-asteista piparia
Muista että pipari on parhaimmillaan 16v.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
37-asteista piparia
Muista että pipari on parhaimmillaan 16v.
16 vuotta kypsynyt pipari... p
Ei tule joulu ilman ripulia.
Kunnon varpusparvi kuuluu adventtiin!
Ehdottomasti. Teen siitä tankoja ja laitan pakastimeen, syön aamiaiseksi teen kanssa...
En laita taikinaan kokotusainetta enkä kananmunaa. Meijerivoita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
37-asteista piparia
Muista että pipari on parhaimmillaan 16v.
No, kyllä se taitaa 30-35 olla parasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
37-asteista piparia
Muista että pipari on parhaimmillaan 16v.
Eikö Pipari XXO vielä riitä?
Vierailija kirjoitti:
Ei tule joulu ilman ripulia.
Kunnon varpusparvi kuuluu adventtiin!
Ripuli tulee vain taikinan likaisuudesta. Taikinaan ei saisi laittaa käsiä, syljestä puhumattakaan, jos sitä aikoo säilyttää.
Vierailija kirjoitti:
Ainakin imen munaa koko joulun.
Zinc
Olen aina kuvitellut sinut miehenä. Ei kai se estäisi tykkäämästä munasta!
Vierailija kirjoitti:
Kyllä!! :D Ihan sikahyvää!
Varmaan ainoa normaali vastaus tähän ketjuun.
Niin on.
Vedättekö paljaana?
Vai koristeltuna?
Vierailija kirjoitti:
Nuolen piparia koko joulun.
Minä lipitän peppua aatosta aattoon.
En tiedä
Zinc