Mitä elintarvikkeita syöt tai juot terveellisyyden takia, vaikka et pitäisikään mausta?
Eli syötkö ruokia, joiden mausta et erityisemmin pidä, mutta joiden tiedetään olevan hyväksi terveydelle?
Itse syön kimchiä ja hapankaalia, vaikka eivät ne mitään herkkua ole. Lisäksi juon montaa erilaista yrittiteetä, joiden pitäisi vaikuttaa myönteisesti hormonitoimintaan ja ruoansulatukseen, vaikka tee on mielestäni vähän ällöttävää. En vain totu siihen koskaan.
Kommentit (20)
Avocado. Syön myös siemenen. Raastettuna.
Pakuritee.
Rahka.
Eläinten terveyden takia kylläkin, mutta kasvisruokaa vaikkei se ihan parasta olekaan. Mutta eipä tule mässättyäkään liikaa ”koska ruoka on vaan niin hyvää”. Win-win siis :)
Banaania toisinaan. Se on niin helppo välipala, että syön sitä ,vaikka en eriyisesti välitä.
Suurimmasta osasta pidän. Ehkä joku spiruliina, mutta sekin kyllä menee smoothie seassa. Omenaviinietikka ei kyllä millään tuppaa menenmään alas.
Vierailija kirjoitti:
Suurimmasta osasta pidän. Ehkä joku spiruliina, mutta sekin kyllä menee smoothie seassa. Omenaviinietikka ei kyllä millään tuppaa menenmään alas.
Joo, omenasiiderietikka aiheuttaa ongelmia täälläkin, tai nyt olen jo tottunut, mutta huh huh. AP
Makeuttamaton karpalotäysmehu virtsatieinfektioita estämään.Aika hapanta on.
En syö mitään. En kertakaikkiaan pidä esim pähkinöistä, joten en osta niitä.
Syön kyllä muuten perusterveellisesti, en esim hirveästi pidä vaaleasta leivästä aamupalalla, joten syön aina tummaa leipää. En juo mehuja/limuja vaan vettä, koska se on parasta. Avokado on minusta hyvää, mutta en söisi sitäkään jos olisi pahaa.
Valitsen ruuan aina sen mukaan mikä on hyvää ja mitä juuri sillä hetkellä tekee mieli, en koskaan sen mukaan mikä olisi terveellisintä. Olen hoikka ja terve.
Kalanmaksaöljyä, pahaa mutta kyllä minä sen lusikallisen pystyn ottamaan. Sitruunanmakuinen on vähän parempi.
En syö epämiellyttäviä ruokia edes niiden terveellisyyden takia. Vaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka niin miksi pitäisi?
Punaviini on täynnä flavonoideja, vaikka en pidäkään sen mausta.
Vihreä salaatti.
Olen tämän vuoden aikana saanut painoa laskemaan ja tuota salaattia on tullut puputettua niin paljon, että kyllästyttää. Syksyn tullen sen vihreän salaatin osuus on vähentynyt ja olen lisännyt lautaselle mahdollisimman paljon muita kasviksia, jotta sitä salaattia ei tarttis olla niin paljoa. Jos sitä on paljon, sen tympeä maku oikein erottuu.
Mitään muuta pahanmakuista en väkisin syö ja sekin lista on aikast pitkä.
Syön maun takia, en mieti pätkääkään terveellisyyttä. Määrä on usein se haitallisempi tekijä kuin muut tekijät. Minkä takia pitää itseä kiusata moisella
Ruokalusikallinen pellavansiemenöljyä päivässä, pahaa on mutta kulaus vettä perään.
Tummaa leipää