Onko mulla korona vai onko Dumlet muuttuneet ihan mauttomiksi??
Hyi, ihan mautonta höttöä, eikä oikein sitkeäkään kuten ennen. Yök.
Kommentit (12)
No kyllä nää aika epämieluisa ylläri oli.
Ap
Ei oo vielä parasta ennen-päiväys lähelläkään. On vaan ihan mautonta glukoosisiirappiimassa. Jos laittaisi sekaisin voita ja sokeria, niin olisi parempaa. Taidanpa muuten tehdäkin itse toffeeta!
Dumle on muutenkin pahaa, liian ällömakeaa. Kunnon toffeeta ei pahemmin enää tehdä Suomessa.
Dumlethan meni pilalle jo vuosia sitten, kun toffeen perusainekseksi vaihtui palmuöljy. Mauton ja sitkeä klöntti, joka jää suuhun pyörimään. Kuin saippuaa söisi.
Voi olla myös, ettei ainesosat ole sekoittuneet kunnolla, jolloin maku on muuta kuin mitä pitäis. Tai sitten koostista on muutettu.
On olleet jo aika pitkään aika mitättömiä. Kauan ennen koronaa.
Ei maistu oikein miltään muulta kuin sokerilta. Syön ennemmin valkoista kidesokeria jos haluan tuollaista, onpahan halvempaakin.
Vierailija kirjoitti:
Dumle on muutenkin pahaa, liian ällömakeaa. Kunnon toffeeta ei pahemmin enää tehdä Suomessa.
Oikea toffee ei voi olla muuta kuin äklömakeaa, sillä sokeria on valtaosa ihan perusmassasta. Eri asia jonkun suklaan kanssa, missä sokeri ei ole avainasemassa.
Dumble, made by dumb, for the dumb.
Voi ei, mä en kestä jos niitäkin on muutettu :( Kaikki hyvä katoaa...