Ravintola annos josta pidit kovasti!!! PEUKUTUSKETJU
Kerro mitä annoksessa oli ja mieluusti myös ravintolan nimi
Kommentit (30)
Lihapullat ja perunamuusi+ruskea kastike. Abc:llä
Canttiini uuniperunat porotäytteellä
Tampereen Koskikeskuksen Manhattanin kermapippuripihvi uuniperunalla.
Aikanaan Hangossa merenrantaravintolassa nautittu kuhafile-kesäperuna-remouladeannos.
Aika oleellinen seikka tuo, mikä ravintola on kyseessä. Voi olla pikkuisen eroa, vaikka ruokalaji olisi sama. Järkevämpää olisi peukuttaa hyviä ravintoloita. Niissä kaikki on hyvää. Huonoissa taas kaikki on yleensä huonoa.
Rico-ravintolassa (jota ei enää ole) Raision Myllyssä maalaissalaatti.
90 luku ja Turun Pippurimyllyn pippuripihvi. Voi niitä aikoja.
Klaus kurki Helsinki ja Skottilainen savustettu tupla viski. Hinta oli yli 100€.
Kerran olen ollut Savoyssa ja söin siikaa.
Oli aivan mielettömän hyvää.
Toki alkuruoka ja jälkiruokakin olivat loistavia
Hinta-laatusuhteeltaan paras ravintola-annos, jonka olen syönyt, on Hokun teriyakilohi.
Ketjurafloista Amarillon garlic chicken ja big burger sekä Kotipizzan pepperoni-tonnikala.
Mun mieheni valmistama lohi (savustettuna tai loimutettuna). Omakotitalo Varsinais-Suomessa.
Heinolan Motorestillä syöty läskisoosi keitetyillä perunoilla. Lisukkeeksi ruisleipää, talon pastasalaattia sekä kotikaljaa. Ei ole Motorestiä valitettavasti enää...
Rosson lehtipihvi ranskalaisilla 90-luvulla lastenlistalta. Ai että sitä sitkeyttä ja maustevoin määrää!
Kebab ranskalaisilla ravintola keban& pizza.
Tyylikäs ja hienostunut annos.
Kroatiassa uunissa kypsennytty mustekala-annos. Oli super maukasta ja pehmeää.
Ravintola Kosmoksen paistetut muikut perunamuusin kera.