Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

T ä r i s t y s h a l v a u s

Vierailija
22.09.2020 |

Sellaisesta olen kirjoittanut monta kertaa tänne, mutta en löydä. Se syntyy perunan luontaisista glykosideistä, on tiedetty jo 100 vuotta sitten. Toisissa lajikkeissa niitä on vähemmän kuin toisissa, Rosamundassa vain sen verran, että pystyvät mittaamaan, luki eviran Kaari-lehdessä kauan sitten.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jorma Palo kertoi siitä eikä se mihinkään ole kadonnut. Mut hyvä tietää, et voi valita lajikkeita, mitä maahan kylvää ensi keväänä, eikö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme neljä