Erotatteko mandariinin, klementiinin ja satsuman toisistaan? Minulle ne ovat kaikki mandariineja
Kommentit (11)
Eikös satsuma ole noista pienin ja kirpein?
Vierailija kirjoitti:
Eikös satsuma ole noista pienin ja kirpein?
Ja niissä vaaleampi kuori?
Näinhän se on. Piti vaan saada eri hintaluokkiin tuotteet jotta asiakkaita voi kyniä varojen mukaan.
T. Kauppias
Satsumat on väkeviä. Mandariini makea. Klementiini miedompi.
Erotan. Erotan myös zucchinin ja kesäkurpitsan.
Raaka satsuma on kirpeä ja väkevä. Temppu onkin valita kypsyydeltään sopiva. Minulla on jokasyksyinen satsamaripuli kun satsumakausi alkaa. Ne on vaan niin hyviä.
Kyllähän ne avatessa/avattuaan erottaa. Muun muassa kuorimisen helppoudesta ja siitä onko sisällä siemeniä vai ei. Kaikki on kyllä makeita, jos antaa kunnolla kypsyä.
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän ne avatessa/avattuaan erottaa. Muun muassa kuorimisen helppoudesta ja siitä onko sisällä siemeniä vai ei. Kaikki on kyllä makeita, jos antaa kunnolla kypsyä.
No mikä on helppo kuoria ja missä on sisällä siemeniä?
Mandariini on se tunkkaisenmakean makuinen, josta ei kuori lähde helposti.
Satsuma on se pieni ja ihanan kirpeä.
Klementiini on se näistä hedelmäisin ja maukkain ja todella helposti kuorittava.
Kyllä erotan ja syön vain satsumaksia. Itse asiassa juuri tässä syön.