Kiinalaisravintola hinnoittelee buffetissa syödyn ruuan punnitsemalla asiakkaat ennen ja jälkeen aterioinnin
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kiinalaisravintola-paatti-punnita-a…
Vessassa ei saanut käydä kesken aterian tai joutui ostamaan uuden aterioinnin. Laukkuja tai vaihtovaatteita ei saanut käyttää. Puhelimet, lompakot ja muu oli pitänyt pitää käsissään punnituksen ajan.
Oksentaneem asiakkaan oksennus oli punnittu.
Hyvä konsepti ja edullista ruokaa 3 euroa aina 200 gramman painonnousu joten kympillä saanut syödä yli 600 grammaa.
Itsellä menee lounaalla yleensä noin kilo joten oisin jäänyt tappiolle kun meillä päin puffat yleensä noin kympin (9.90)
Tarkalla vaa'alla kuitenkin mielestäni hyvä tapa laskuttaa asiakkaita, silloin tosiaan maksaa syömisensä mukaan ja voi mennä syömään vähemmänkin kun ei tarvi maksaa turhasta vaan tasan siitä minkä saa absorboitua energiaksi suolistollaan. 491
Kommentit (19)
Mansikkatiloilla on aina itsepoimijat punnittu tullessa ja lähtiessä, laitettu vielä yleensä isompi kilohinta syödyille marjoille.
Itsellä hyvä kun iso rakko johon helposti kilon verran kusta ja mansikkapelolla helppo "keventää". Puskissa myös kakkaläjiä kun haluttu tiristää grammoja ulos ennen lähtöpunnistusta.
Vanha tapa oli huijata aloituspunnituksessa oli mennä märin vaattein aloituspunnituksessa, esim tummat farkut ja villapusero joista ei heti huomaa että märkiä ja villasukat ja saappaat täynnä vettä.
Kaveri sai tuollain kerran yli kolme kiloa etua pelolle mutta ei jaksanutkaan syödä kuin pari kiloa mansikoita joten joutui ankaraan selityksiin kun oli paino pudonnut toista kiloa muutamassa tunnissa ja vessoilla vartiat eikä nimeä vessalistassa.
Sitäpä kiinalaiset eivät ole ottaneet huomioon, että jos laittaa vaipat housuun ja töräyttää ison hädän sinne, niin silloin ei tule painohävikkiä ja ruokarahat jäävät saamatta... 🤣
Vierailija kirjoitti:
Mansikkatiloilla on aina itsepoimijat punnittu tullessa ja lähtiessä, laitettu vielä yleensä isompi kilohinta syödyille marjoille.
Itsellä hyvä kun iso rakko johon helposti kilon verran kusta ja mansikkapelolla helppo "keventää". Puskissa myös kakkaläjiä kun haluttu tiristää grammoja ulos ennen lähtöpunnistusta.
Vanha tapa oli huijata aloituspunnituksessa oli mennä märin vaattein aloituspunnituksessa, esim tummat farkut ja villapusero joista ei heti huomaa että märkiä ja villasukat ja saappaat täynnä vettä.
Kaveri sai tuollain kerran yli kolme kiloa etua pelolle mutta ei jaksanutkaan syödä kuin pari kiloa mansikoita joten joutui ankaraan selityksiin kun oli paino pudonnut toista kiloa muutamassa tunnissa ja vessoilla vartiat eikä nimeä vessalistassa.
Kiva tarina, vähän pitkä tosin.
Mitä ihmettä on tuonkin ravintolan omistajalla pyörinyt päässä, kun on tuommoiseen pelleilyyn lähtenyt.
Vierailija kirjoitti:
Tuo on kyllä tyhmin idea minkä olen ikinä kuullut. Yleensä aterialla myös nautitaan juomia, itse voin helposti juoda vaikka pari, kolme lasillista vettä aterian yhteydessä. Ihan pelkkä veden juominen maksaisi siis jo nopeasti 9 euroa, ja tuohon päälle vielä ruoat.
Vesi kannattaa juoda vasta aterian jälkeen ja myös vettä sisältävät elintarvikkeet kuten riisi ja kasvikset vasta aterian jälkeen kotona, moni ymmärtää sen tavallisessa bufassakin.
Keväällä omalla punnituksella söin Tallinnan laivan iltabufassa 2,212 kiloa ja ihan pelkkää peuranvasaa, tuli alle 19.90 kilohinnaksi kokin laittamalla peuranpaistille ja sitä pidin jo hyvänä hintana, arvioin silloin että parikymmentä grammaa oli kyllä kastiketta kun oli yli hyvä kastike jota ei kuitenkaan raskinut lotrata lihojen päälle.
Laivoilla Han yritetään viinillä ja oluella täyttää syöjät mutta siinä kun nopeasti laskee niin melkein puolet säästää hinnassa kun hakee viinin ruuan jälkeen tax freesta.
Siinä olisi ajatusta että tähteeksi jätetty ruoka punnitaan. Buffa on vaikka 15€/henki. Lautaselle jätetty ruoka on 25€/kg. Saa ottaa niin monta kertaa lisää kuin haluaa, mutta tähteeksi jätetty lisätään tuohon 15 euron hintaan.
Vierailija kirjoitti:
Sitäpä kiinalaiset eivät ole ottaneet huomioon, että jos laittaa vaipat housuun ja töräyttää ison hädän sinne, niin silloin ei tule painohävikkiä ja ruokarahat jäävät saamatta... 🤣
Avaatko vähän lisää tätä?
Jos esim. 100-kiloinen ihminen syö kilon ruokaa, näyttää vaaka 101 kiloa lähtiessä.
Ei se vaaka nimittäin tiedä onko se syöty kilo vielä vatsalaukussa, vaiko jo paskana housussa...
Heart attck grillillä yli 350 paunaa painvat saa syödä ilmaiseksi.
Tarjoilijat eli hoitsut antaa piiskaa jos ei jaklsa syödä kaikkea.
Vierailija kirjoitti:
Sitäpä kiinalaiset eivät ole ottaneet huomioon, että jos laittaa vaipat housuun ja töräyttää ison hädän sinne, niin silloin ei tule painohävikkiä ja ruokarahat jäävät saamatta... 🤣
Onko tämä paskoja joku alien joka paskoo painotonta pimeää massaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuo on kyllä tyhmin idea minkä olen ikinä kuullut. Yleensä aterialla myös nautitaan juomia, itse voin helposti juoda vaikka pari, kolme lasillista vettä aterian yhteydessä. Ihan pelkkä veden juominen maksaisi siis jo nopeasti 9 euroa, ja tuohon päälle vielä ruoat.
Vesi kannattaa juoda vasta aterian jälkeen ja myös vettä sisältävät elintarvikkeet kuten riisi ja kasvikset vasta aterian jälkeen kotona, moni ymmärtää sen tavallisessa bufassakin.
Keväällä omalla punnituksella söin Tallinnan laivan iltabufassa 2,212 kiloa ja ihan pelkkää peuranvasaa, tuli alle 19.90 kilohinnaksi kokin laittamalla peuranpaistille ja sitä pidin jo hyvänä hintana, arvioin silloin että parikymmentä grammaa oli kyllä kastiketta kun oli yli hyvä kastike jota ei kuitenkaan raskinut lotrata lihojen päälle.
Laivoilla Han yritetään viinillä ja oluella täyttää syöjät mutta siinä kun nopeasti laskee niin melkein puolet säästää hinnassa kun hakee viinin ruuan jälkeen tax freesta.
Mitä nyt turhaan välittää mausta, täysipainoisesta ruoasta, omista mielihaluista, vatsan terveydestä, tai janosta, kunhan halvalla saa ja mahdollisimman paljon että rahalle saa vaan vastinetta! Ensi kerralla pyydä suoraan keittiöstä kokin sahramit ja vedä niitä tuolla kilohinnalla, ootko ikinä nähnyt paljon se maksaa supermarketissa per kilo ja nyt saisit ihan ruokailun hinnalla??? Nyt on säästöä!! Lihat, riisit, vedet sun muut halvat ainekset voit syödä sitten kotona omilla rahoilla
Vierailija kirjoitti:
Sitäpä kiinalaiset eivät ole ottaneet huomioon, että jos laittaa vaipat housuun ja töräyttää ison hädän sinne, niin silloin ei tule painohävikkiä ja ruokarahat jäävät saamatta... 🤣
Ajatteles uudestaan
Vierailija kirjoitti:
Siinä olisi ajatusta että tähteeksi jätetty ruoka punnitaan. Buffa on vaikka 15€/henki. Lautaselle jätetty ruoka on 25€/kg. Saa ottaa niin monta kertaa lisää kuin haluaa, mutta tähteeksi jätetty lisätään tuohon 15 euron hintaan.
Noinhan toimitaankin jossain ravintoloissa, ja ihan Suomessa.
Polloidi kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitäpä kiinalaiset eivät ole ottaneet huomioon, että jos laittaa vaipat housuun ja töräyttää ison hädän sinne, niin silloin ei tule painohävikkiä ja ruokarahat jäävät saamatta... 🤣
Kuule kyllä se paska punnitaan samalla lailla, oli se vaipoissa tai suolessa.
Vierailija kirjoitti:
Mansikkatiloilla on aina itsepoimijat punnittu tullessa ja lähtiessä, laitettu vielä yleensä isompi kilohinta syödyille marjoille.
Itsellä hyvä kun iso rakko johon helposti kilon verran kusta ja mansikkapelolla helppo "keventää". Puskissa myös kakkaläjiä kun haluttu tiristää grammoja ulos ennen lähtöpunnistusta.
Vanha tapa oli huijata aloituspunnituksessa oli mennä märin vaattein aloituspunnituksessa, esim tummat farkut ja villapusero joista ei heti huomaa että märkiä ja villasukat ja saappaat täynnä vettä.
Kaveri sai tuollain kerran yli kolme kiloa etua pelolle mutta ei jaksanutkaan syödä kuin pari kiloa mansikoita joten joutui ankaraan selityksiin kun oli paino pudonnut toista kiloa muutamassa tunnissa ja vessoilla vartiat eikä nimeä vessalistassa.
Luuletko että tilalliset eivät ole tästä tietoisia? On huolellisesti laskettu, paljonko mansikoita yksi ihminen jaksaa syödä. Huijaripoimijat ilmaiseksi kastelevat ja lannoittavat mansikkapeltoa, mikä kattaa syötyjen marjojen hinnan varsin hyvin.
Vierailija kirjoitti:
8
Vierailija kirjoitti:
Mansikkatiloilla on aina itsepoimijat punnittu tullessa ja lähtiessä, laitettu vielä yleensä isompi kilohinta syödyille marjoille.
Itsellä hyvä kun iso rakko johon helposti kilon verran kusta ja mansikkapelolla helppo "keventää". Puskissa myös kakkaläjiä kun haluttu tiristää grammoja ulos ennen lähtöpunnistusta.
Vanha tapa oli huijata aloituspunnituksessa oli mennä märin vaattein aloituspunnituksessa, esim tummat farkut ja villapusero joista ei heti huomaa että märkiä ja villasukat ja saappaat täynnä vettä.
Kaveri sai tuollain kerran yli kolme kiloa etua pelolle mutta ei jaksanutkaan syödä kuin pari kiloa mansikoita joten joutui ankaraan selityksiin kun oli paino pudonnut toista kiloa muutamassa tunnissa ja vessoilla vartiat eikä nimeä vessalistassa.Luuletko että tilalliset eivät ole tästä tietoisia? On huolellisesti laskettu, paljonko mansikoita yksi ihminen jaksaa syödä. Huijaripoimijat ilmaiseksi kastelevat ja lannoittavat mansikkapeltoa, mikä kattaa syötyjen marjojen hinnan varsin hyvin.
Huijaripoimijat tästä erittäin tietoisia että ihmisulostetta ei saa käyttää sellaisenaan lannotteina ja tällä lannoitekikalla ollaan myös jouduttu peruuttamaan muutamien liian tiukkojen marjatilallisten elinkeino. Mitenpä vastustat kun Huijaripoimijat laittaa vihreitten sivulle ilmoituksen että ihmispaskalla lannoittaa ja riistää ulk. omaa. laisia. Tarvittaessa silakkaliike sulkee hyvin nopeasti mansikkatilan jos ihm. Is kauppa. epäily satutaan ohimennen mainitsemaan. Ihmi. skauppasyyt. öksillä saatu lukuisia oles. kelu. lupia kaikkein heikoimmille joten ehkäpä kannattaa siellä mansikkatilalla myös tähän asiaan tietoisesti herätä ja miettiä onko tilallisilla ns lihaksia lähteä siihen vääntöön. Muistaa vaan siellä pellonreunalla että hesarista, Ylestä ja Silakoista kiinni se elinkeino että eipä kannata liikaa mussuttaa kun tulee tilalle "poimijoita" esim tummempilapsisesta perheestä...
No onpas tyhmä ajatus. Miksei voi vain punnita otettua ruokaa?
Tuo on kyllä tyhmin idea minkä olen ikinä kuullut. Yleensä aterialla myös nautitaan juomia, itse voin helposti juoda vaikka pari, kolme lasillista vettä aterian yhteydessä. Ihan pelkkä veden juominen maksaisi siis jo nopeasti 9 euroa, ja tuohon päälle vielä ruoat.