Etätyö on mun työpaikalle konkurssi
Kommentit (19)
Ei ole siitä kiinni. Myymme työmatkalaisille eväitä ja kun kukaan taas ei kulje töihin mun duunit loppuu
Ei pomokaan voi tälle sotkulle mitään
Kun ei työmatkoja
Ei liikennettä
Tyhjät kaupat
Ravintolat konkkaan
Kulutus taas loppuu
Ei työntekijät sitten ymmärtäneet, että ilman firmaa ei ole myöskään työtä. Outo juttu. Meillä etätyö ja poikkeusolot ovat luoneet todella hyvän hengen. Esimerkkinä 2020 1. halffi pysyttiin budjetissa vaikka korona!!!
Vierailija kirjoitti:
Ei ole siitä kiinni. Myymme työmatkalaisille eväitä ja kun kukaan taas ei kulje töihin mun duunit loppuu
Yrititte myydä työmatkalaisille eväitä etänä?
Vierailija kirjoitti:
Ei ole siitä kiinni. Myymme työmatkalaisille eväitä ja kun kukaan taas ei kulje töihin mun duunit loppuu
Ryhtykää toimittamaan etätyöläisille eväitä kotiin. Paikallinen pizzayrittäjä täällä lähiössä joutui maaliskuussa palkkaamaan lisää työntekijöitä, koska tilausmäärät kasvoivat räjähdysmäisesti. Yksi helsinkiläinen ravintola, jonka pandemiaa edeltävä myynti oli perustunut lähinnä alkoholiin, alkoi valmistaa sunnuntaibrunsseja ja toimitti niitä kotiinkuljetuksella.
Sitten se menee konkkaan ja that's it.
Elinkelpoiset sopeutuvat vallitseviin olosuhteisiin, elinkelvottomat kuolevat. Se on evoluution laki.
Kahvia ja pullaa ja sämpylää ei osta kukaan kotiin toimitettuna.
Vierailija kirjoitti:
Elinkelpoiset sopeutuvat vallitseviin olosuhteisiin, elinkelvottomat kuolevat. Se on evoluution laki.
Sama pätisi ihmisiin jos koronan annettaisiin vain levitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole siitä kiinni. Myymme työmatkalaisille eväitä ja kun kukaan taas ei kulje töihin mun duunit loppuu
Yrititte myydä työmatkalaisille eväitä etänä?
Eväät ovat siis teidän firman ydinosaamista? Kenelle muille niitä voisi myydä?
Koululaisille iltapäivä-eväitä? Luontoretkeilijöille piknik-eväitä?
Etätyöläisille lounas-eväitä ettei työaikaa mene kokkailuun?
Lisää ideoita?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Elinkelpoiset sopeutuvat vallitseviin olosuhteisiin, elinkelvottomat kuolevat. Se on evoluution laki.
Sama pätisi ihmisiin jos koronan annettaisiin vain levitä.
Ajattele isommassa mittakaavassa. Yhteiskunnat sopeutuvat vallitseviin olosuhteisiin ja eivät anna koronan levitä.
Eli yrittäjällä ei ole todellista halua yrittämiseen? Jos olisi, niin hän kehittäisi toimintaa olosuhteiden mukaan kuten moni muukin ravintola/kahvila.
Voittehan te työntekijät olla oma-alotteisia ja esittää uusia toimintamalleja omistajalle.
Kuolema tulee pienempien paikkakuntien palveluyrityksille ihan varmasti. Lisäksi teollisuus kusee
Vierailija kirjoitti:
Kahvia ja pullaa ja sämpylää ei osta kukaan kotiin toimitettuna.
Ettekö te osaa tehdä muuta kuin keittää kahvia ja leipoa pullaa ja sämpylöitä?
Etätyötä suositellaan vain työpaikoille, joissa se on mahdollista.
Jos on kasvokkaista asiakaspalvelua vaativa työ, hoitotyö tms. tms. etätyötä ei tietenkään voi tehdä.
Ja etätyöstä annettiin vain suositus, ei mitään pakollisia määräyksiä.
Etätyötä ei tietenkään voi tehdä jokaisella työpaikalla, mutta siellä missä sitä voidaan tehdä, sitä suositellaan ALUEELLISESTI, eli niillä alueilla Suomessa, jossa tartuntaluvut ovat nousussa ja jo korkealla.
Oletko ap ihan vajaa, kun tuollaisia aloituksia tehtailet? Aivan käsittämätön aloitus, et ymmärrä asiasta yhtään mitään.
Keksi typerys uusi yritysidea. Niin muutkin ovat tehneet nyt korona-aikana.
Yrittäjällä pitää olla luovuutta ja uskallusta uusiin kokeiluihin, muuten homma tyrehtyy.
Ja miten muka olette eläneet pelkästään työhön menevien eväsruokia myymällä?
Monilla on omat eväät mukana ja vielä useimmat syövät työpaikka lounaan töpaikalla, ainkain hyvin ansaitsevat ihmiset.
Provo eikä mitään muuta!
Hankala tilanne niille yrittäjille, joiden lisäarvo asiakkaalle on ollut ajansäästö työmatkalaiselle - esim. kaupastakin saatavista perusaineksista kasattu tavallinen voileipä myytynä hyvässä sijainnissa (esim. rautatieasema).
Helpompaa yrittäjille, joiden tuotteiden valmistus vaatii lisäksi erityisosaamista (esim. jauhoista asti itse tehty gourmet voileipä) tai on vaivalloista kotona, mutta tehokasta ammattikeittiössä tai leipomossa. Esim. jotkut konditoriat ovat selvinneet hyvin, kun ovat saaneet asiakkaiden huomion ja noudot pelaamaan.
Voimia.
Olipa huonosti järjestetty sitten. Eikö pomo osannut?