Kasvisruoat pierettää vietävästi
Mistähän se johtuu, kun käyn toimiston naisväen kanssa lounassalaatilla tms. Niin saan koko iltapäivän lasketella salatuhnuja työtuolin pehmusteisiin? Nämä tofut sun muut höpötykset saavatkin pakin jo sitten ihan varpusparvelle.
Kommentit (9)
Pitää kypsentää kasvikset kunnolla. Esim. tuore paprika kypsentämättömänä laittaa perän raikaamaan.
Voi olla, että et kestä soijaa. Syö jotain muuta salaattisi kanssa.
T: soija-allerginen vegetaristi
Tästä voi päätellä sen että normaalisti syöt hyvin vähän kasviksia. Kun lisäät reilusti kasvisten määrää (joka aterialla), suolistosi mikrobisto muuttuu sen mukaiseksi ja alkaa sulattaa kasviksia yhtä hyvin kuin mitä tahansa nyt syömääsi ruokaa. Sama juttu pätee myös esim palkokasveihin.
Vierailija kirjoitti:
Tästä voi päätellä sen että normaalisti syöt hyvin vähän kasviksia. Kun lisäät reilusti kasvisten määrää (joka aterialla), suolistosi mikrobisto muuttuu sen mukaiseksi ja alkaa sulattaa kasviksia yhtä hyvin kuin mitä tahansa nyt syömääsi ruokaa. Sama juttu pätee myös esim palkokasveihin.
Höpöhöpö
Miten pahalta haiseekaan vegaanien kotona?
Minun vatsa ei kestä sipulia, paprikaa eikä herneitä yms. palkokasveja. Vähän rajoittaa kasvisruoan syöntiä...
Kyllä se on usein se härskiintynyt öljy
Kasvisruoka ei sovi ihmiselle, siitähän se johtuu.