Löysin pakastimesta lihapataa 12/18 päivättynä, söisitkö vielä?
Eli 1,5 vuotta ollut siellä pussukka. Lihaa, kermaa, porkkanaa yms.
Kommentit (10)
en, mahdollinen vatsatauti ei oo sen arvoinen
Vierailija kirjoitti:
en, mahdollinen vatsatauti ei oo sen arvoinen
Mistä kuvittelet vatsatautia saavan. Pakkasessa ei yksikään mikrobi elä.
Varmasti ihan syötävää, rasva toki hiljalleen härskiintyy pakkasessakin että maku ei ole enää parhain.
Totta kai söisin! Eihän se pakkasessa miksikään mene. Ainakin haista ja maista ennen kuin pois heität. Maku voi olla vähän kärsinyt mutta mausta lisää.
Jos ei haise pahalta tms., niin söisin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
en, mahdollinen vatsatauti ei oo sen arvoinen
Mistä kuvittelet vatsatautia saavan. Pakkasessa ei yksikään mikrobi elä.
Alapeukuttajille tiedoksi että mikä ette pidä pakasteitanne niin voimakkaassa suolaliuoksessa joka pysyy sulana pakastimenne lämpötiloissa niin siellä ei oikeasti tapahdu biologista toimintaa. Biologisen toiminnan edellytys on on nestemäinen vesi-liuos.
En söisi minkään ikäistä lihapataa ikinä.
Jos olisi kova nälkä niin söisin. Ei se myrkylliseksi ole pakastimessa muuttunut, mutta maku ei enää ole entisellään.
en söisi