Lue keskustelun säännöt.
Pavut räjähti mikrossa?
23.07.2020 |
Ostin siis papuja suolaliemessä ja laitoin mikroon muut ruuan kanssa ja pavut alkoi yhtäkkiä poksahtelemaan ja niiden sisältä tuli tommosta parmesanjuuston näköstä. Voiko syödä?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Niissä on nestettä sisällä ja kohtalaisen tiivis kuori. Voit syödä huoletta.
Niinhän ne tuppaa tekemään. Toivottavasti sinulla oli mikrokupu käytössä :D Mahtavaa jälkeä muuten tekevät puolukat...
Papuja on tietysti vähän hankala keihästää, mutta haarukalla tökkiminen ennen mikroon laittamista voisi auttaa.
Syö ihmeessä hyvällä ruokahalulla :D
Tietysti voi. Se on sitä papua eikä mitään juustoa.