Milloin olet viimeeksi syönyt parsakaalia?
Ja missä muodossa?
Itse söin eilen ja oli uunikasvisten seassa.
Kommentit (12)
Mitä väliä sillä on, milloin on viimeksi syönyt?
Harvemmin tulee parsakaalia kokattua. Teini on kylläkin kertonut tykkäävänsä parsakaalista, pitäisi siis useammin kokata parsakaalia.
Keväällä tein kukkakaali-parsakaaligratiinia. Juustoraastetta pinnalle. Hyvää oli!
Kasviswokkiin käytin keväällä parsakaalia.
Pari viikkoa sitten kanakeitossa. Eilen oli työpaikkalounaalla tarjolla höyrytettynä tai keitettynä, mutta olin jo ottanut lautasen täyteen.
Viime viikolla pariin kertaan, uunissa laitettuna. Tällä viikolla en, koska eivät olleet kaupassa hyvännäköisiä ja ostin muita kasviksia.
Meillä syödään parsakaalia kerran viikossa joka viikko, koska yksi lempparivihanneksista ja se syödään joko muun ruuan seassa, uunikasvisten seassa tai sellaisenaan keitettynä, margariinin/voin kanssa. On erittäin terveellinen vihannes.
Edellispäivänä ja sitä edellisenä. Höyrytettynä ja uuniruoan seassa.
Uuden sadon tuore kotimainen parsakaali on hyvää salaatissa. Ei siis muuta käsittelyä kuin huuhtominen ja pilkkominen.
Eilen illalla höyrytettynä. Kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni.
Gratiinissa viikonloppuna, mukana myös kukkakaalia.
Eilen söin viimeeeeeeeeeeeeeeeeeeksi.
Sunnuntaina. Uunissa paistettua.