Raastimen eri sivut
Voisko joku kertoa perus raastimen kaikkien eri sivujen käyttötarkoituksen. Kiitos.
Kommentit (6)
1) siivutuspuoli - tekee siivuja, yleensä kyljessä
2) toisella puolella kyljessä yleensä se ulospäin olevat "kruunut" tai piikit jolla raastetaan esim sitruunankuoren pinta (laita leivinpaperi niihin piikkeihin niin saat parhaan tuloksen eikä tule hukkaa).
3) Karkea raastin jolla raastaa esim juustoa tai karkeata porkkana- / kurkkuraastetta
4) Hieno raastin esim porkkanoihin tulee ohuempaa raasteta
raastaa eri kokoisia raasteita.
Seuraava kysymys.
Yhdellä tehdään viipaleita, muilla eri kokoisia raasteita.
Sillä pienellä raastetaan myös mm. muskottipähkinää tai tosi kovaa juustoa (vaikkapa pastaan).
Minä voisin.