Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raastimen eri sivut

Juusto123
22.07.2020 |

Voisko joku kertoa perus raastimen kaikkien eri sivujen käyttötarkoituksen. Kiitos.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä voisin.

Vierailija
2/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

1) siivutuspuoli - tekee siivuja, yleensä kyljessä

2) toisella puolella kyljessä yleensä se ulospäin olevat "kruunut" tai piikit jolla raastetaan esim sitruunankuoren pinta (laita leivinpaperi niihin piikkeihin niin saat parhaan tuloksen eikä tule hukkaa).

3) Karkea raastin jolla raastaa esim juustoa tai karkeata porkkana- / kurkkuraastetta

4) Hieno raastin esim porkkanoihin tulee ohuempaa raasteta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

raastaa eri kokoisia raasteita.

Seuraava kysymys.

Vierailija
4/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paljon.

Vierailija
5/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhdellä tehdään viipaleita, muilla eri kokoisia raasteita.

Vierailija
6/6 |
22.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä pienellä raastetaan myös mm. muskottipähkinää tai tosi kovaa juustoa (vaikkapa pastaan).