Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pizzerian pizzaa kun osaisi tehdä

Vierailija
10.07.2020 |

Vaikka Kotipizzan makuista. Tai vielä mieluummin 2000-luvun alun suomipizzerioiden ihania tomaattisia pizzoja... Aina tulee tunkkainen kotipitsa pienellä k:lla.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
10.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeita

Vierailija
2/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanki Pizze-kirja ja seuraa youtubessa Vito Iacopellin kanavaa. Siellä on reseptejä sähköuunillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzakivi tekee ihmeitä. Sellainen ehdottomasti hankintaan. T:paremmat pizzat kotona kuin pizzeriassa.

Vierailija
4/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzan teko vaati isot pizza kivekset ja karvaiset kädet!

Vierailija
5/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pizzan teko vaati isot pizza kivekset ja karvaiset kädet!

Eläköön pusseissa muhiva kiveshiki!

Vierailija
6/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon ohje pohjaan ja huolellinen valmistus (ei vain räiskitä perusvehnäjauhoja kasaan ja leipomaan), pizzakivi vähintään, kunnon raaka-aineet, eikä niitäkään liikaa. Kastikkelelle myös kunnon ohje, joka keitetään. Kastike ei saa olla tomaattimurska + ketsuppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pizzakivi tekee ihmeitä. Sellainen ehdottomasti hankintaan. T:paremmat pizzat kotona kuin pizzeriassa.

Paistoteräs vielä parempi ja paistamisen kahdessa vaiheessa. Ensin pohja + tomaattikastike n. 5-7 min, täytteet päälle ja juustoon väriä n. 2-3 min.

Vierailija
8/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kunnon ohje pohjaan ja huolellinen valmistus (ei vain räiskitä perusvehnäjauhoja kasaan ja leipomaan), pizzakivi vähintään, kunnon raaka-aineet, eikä niitäkään liikaa. Kastikkelelle myös kunnon ohje, joka keitetään. Kastike ei saa olla tomaattimurska + ketsuppi.

Eikä mitään arkijuustoa tai xtraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se uuni on kuitenkin kaiken a ja o. Pizzakivellä voidaan vähän sitä puuttuvaa kuumuutta kompensoida, mutta..

Vierailija
10/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se uuni on kuitenkin kaiken a ja o. Pizzakivellä voidaan vähän sitä puuttuvaa kuumuutta kompensoida, mutta..

Pizzakivellä ja grillillä pääsee jo aika lähelle, lämpöä vähintään 350 astetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen tänä kesänä tehnyt eka kertaa grillissä pitsakivellä pitsaa. Ovat olleet todella hyviä.

Meillä siis on kota, jossa ihan perinteinen puugrilli. Liian suuri tuli ei paistaessa tietenkään saa olla, joten maltti o valttia . Pohjan oon kaulinut runsaassa jauhossa tosi ohueksi. Tomaattikastikkeeseen olen väliin tehnyt itse tomaateista mutta pyreestä tulee mielestäni ( ja hyvin ovat pitsat maistuneet aina vieraillekin) hyvät pitsat. Pyreessä on mukava pieni kirpakkuus. Pyreen joukkoon pilkotut valkosipulit, vettä, oreganoa, loraus oliiviöljyä, vähän sokeria ja vähän suolaa myös.

Juustona olen käyttänyt mm. vanhaa cheddaria.

Vierailija
12/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja pohjaan olen laittanut n. 2 dl vettä, noin 5 dl jauhoa, n. 0,5 dl öljyä ( aurinkokuivatun tomaatin öljy sopii muuten mainiosti) vähän suolaa. Alustan kunnes siitä tulee "köntti"

Tuosta tulee meillä neljä pitsaa pitsakivellä.

11

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitolta kotikokeille.

Vierailija
14/14 |
11.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se uuni on kuitenkin kaiken a ja o. Pizzakivellä voidaan vähän sitä puuttuvaa kuumuutta kompensoida, mutta..

Pizzakivellä ja grillillä pääsee jo aika lähelle, lämpöä vähintään 350 astetta

Jää se vielä jonkun verran 425-475 asteesta. Oonilla pääsisi tavoitteeseen tai muuraamalla oma uuni. Jotkut niitäkin värkkää takapihalle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kolme