Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt kun koronan vuoksi on jäänyt työmaaruokalassa ja ravintoloissa syönnit pois ja

ow
22.06.2020 |

on joutunut tai saanut tehdä enemmän ruokaa kotona, niin pakko todeta, että aika vähällä vaivalla ja halvalla saa hyvää ja maistuvaa ruokaa.

Kaikki einekset ja valmisruuat pitää tietenkin jättää kauppaan.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä taas olen elänyt arkipäivät kokonaan einesruoalla tämän koronan ajan. En ehdi/jaksa/viitsi kesken työpäivän alkaa ruokaa laittamaan. Joku eines mikroon ja koneen äärellä pikainen syöminen vaan.

Vierailija
2/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei perusruuan laitto edes vie kovin paljon aikaa. Perusruuan, esim. keiton valmistelu vie pilkkomisineen n. 10 minuuttia ja uuni tai hella hoitaa loput. kunhan muistaa seurata ja välillä jotain ruokia pitää sekoittaa paistumisen tai kiehumisen aikana, mutta sekin käy ajastimen avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Einesten ja valmisruokien joukossa on oikein hyviä vaihtoehtoja, pitää vain osata valita ne. Ei se silti ruoanlaitolta täysin pelasta, einekset/puolivalmisteet ovat tietysti vain osa ateriaa.

Vierailija
4/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Einesten ja valmisruokien joukossa on oikein hyviä vaihtoehtoja, pitää vain osata valita ne. Ei se silti ruoanlaitolta täysin pelasta, einekset/puolivalmisteet ovat tietysti vain osa ateriaa.

Mikä on hyvä eines tai valmisruoka? Kokkikartanot ovat maultaan ok, mutta jos tahtoo hyvää ja edullisesti, niin silloin ne eivät ole vaihtoehto. Itse tehden saa parempaa ja edullisemmin.

Vierailija
5/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä juttu tämä eineskammo on? Itse kun olen ollut aina vanhapiika, ei ole inspiroinut mitään ruokia pelkästään itselle laittaa. Olen siis elänyt aikuisikäni ruokavaliolla, jossa päivän pääruoka on aina joko eines tai ravintolaruoka. Lisäksi sitten leipää, jogurtteja ja hedelmiä välipaloiksi. Olen 45-vuotiaana hoikka ja terve tällä ruokavaliolla, joten en jaksa uskoa että einekset on kauheaa myrkkyä. 

Vierailija
6/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko esim. maustettu liha eines?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ow kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Einesten ja valmisruokien joukossa on oikein hyviä vaihtoehtoja, pitää vain osata valita ne. Ei se silti ruoanlaitolta täysin pelasta, einekset/puolivalmisteet ovat tietysti vain osa ateriaa.

Mikä on hyvä eines tai valmisruoka? Kokkikartanot ovat maultaan ok, mutta jos tahtoo hyvää ja edullisesti, niin silloin ne eivät ole vaihtoehto. Itse tehden saa parempaa ja edullisemmin.

Esim. hernekeitto on hyvää, melko halpaa ja ravitsevaa. Ei toki ole iso vaiva tehdä itsekään.

Vierailija
8/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä juttu tämä eineskammo on?

Suurimmassa osassa eineksiä on eineksen maku. En tiedä, lisätäänkö sitä eineksiin erikseen purkista, vai mistä se tulee, mutta makuero hyvistä raaka-aineista tehtyyn ruokaan nähden on selvä.

Kun vielä hintakin on itse tehden alempi ja aikaa ei tuhraannu mitenkään kohtuuttomasti, niin mieluummin tekee itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.06.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eineksen maku tulee siitä, että ruoka ei ole tuoretta. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kuusi