Onko ruokamyrkytysriski syödä pilaantuneiden kurkkutikkujen joukossa olevia porkkanatikkuja?
Viikko sitten pilkoin ison kulhon porkkana- ja kurkkutikkuja tiiviseen kannelliseen kulhoon jääkaapiin. Söin silloin puolet ja unohdin loput. Tänään muistin ne ja tein niille dipin. No kun avasin kulhon, niin havaitsin että kurkkutikut oli pilaantuneet, niissä oli jotain valkoista osassa ja osa oli limaisia ja osa kellastuneita. Porkkanatikut näytti hyviltä, joten heitin kaikki kurkkutikut roskiin ja huuhtelin porkkanatikut vedellä ja söin ne dipin kanssa. Maistui ihan hyvältä, mitä nyt italialainen porkkana on aina vähän mautonta. Onko tässä hommassa kuitenkin ruokamyrkytysriski, kun ne joukossa olleet kurkut oli pilaantuneet?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Sinä tulet menehtymään. :(
Niinhän me kaikki joku päivä tullaan menehtymään
-ap
Itse en olisi syönyt niitä porkkanoitakaan. Seuraile vointiasi.
Tekisin ihan samalla tavalla. Jos niistä kurkuista jotain limaa on tarttunut porkkanoihin, se lähtee pesemällä pois.
Sinä tulet menehtymään. :(