Onko lihamureke arki- vai viikonloppuruokaa?
Meillä on täällä väittely aiheesta, taitaa olla molemmilla ihan lapsuuskodin peruja näkemykset.
Kommentit (16)
No ihan niin perus arkiruokaa kuin olla voi.
Molempia, siinä missä lihapullat, jauhelihapihvit jne.
Lapsuudessa se oli aina viikonloppuruokaa.
Viikonloppuisin oli myös aina jälkiruokaa, arkisin ei ollut.
Nykyarjessa ajattelin, että viikonloppuruoka, kun ei valmistu alle puolessa tunnissa. Nykyisin nimenomaan valmistustapa määrittää eroa, ei ainesten hinta.
Mureke on mureketta. Tiistai on murekepäivä.
Minusta liharuoka on viikonloppun ruokaa. Teen lihamurekkeen täytettynä, siihen menee aikaakin vähän enemmän.
Riippuu ihan siitä minä päivänä teet sen.
Itse en lue edes ruoaksi, on niin ällöttävää.
Meillä oli lihamureketta eilen. Se on helppo ja nopea tehdä. Ei yleensäkään jaoetella ruokia viikonloppu- tai arkiruuiksi, vaan tehdään mitä mieleen juolahtaa.
Minusta se riippuu ihan siitä, mitä muuta tarjotaan. Se voi olla siis kumpaa vaan. Olen monesti tehnyt viikonloppuisin ja silloin en vain keitä perunat, vaan teen vaikka muusia, sienikastikkeen, höyrytän jotain kasviksia ja teen salaatin.
Ihan miten itse haluat.