Kumpi on mielestänne parempi: limonello- vai avokadopasta? Ja millä sitruunankuorta raastetaan?
Kumpi parempaa ja kumpi helpompaa tehdä? Olen aiemmin tehnyt avokadopastaa, todella hyvää.
Millä kuoritte sitruunankuorta? Käykö perunankuorimaveitsi vai millä se on kätevintä?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Mä raastan ihan raastimella, pienellä terällä.
Tarkoitatko sellaista isoa juustoraastinta, missä on eri "seinät"? Sellainen mulla on kotona, mutta limonellopastan videolinkissä tuloksena tuli kiehkuroita.
Kiitti vastaamisesta!
Sitruunapasta on meidän vakkariherkku. Raastetaan siihen sitruuna ihan sellaisen perusjuustoraastintornin pienellä terällä. Avokadopastaa kokeiltiin kerran.
Kiitos vastaamisesta! :) Näköjään mun ei tarvitse hommata mitään erikoissitruunakuorintahärpäkettä. Sellainen perus-torniraastin on kotona.
Mä raastan ihan raastimella, pienellä terällä.