Mikä meni pieleen kun täytetyistä paprikoista tuli
Kommentit (8)
Luulen että se neste tuli paprikoista. Olisiko ensin pitänyt paprikat grillata?
Tein siis puolikkaita paprikoista, en leikannut hattua pois sellaisia pystypaprikoita vaan venepaprikoita.
Ei olisi pitänyt esigrillata paprikoita erikseen, silloin niistä vasta lötköjä olisi tullut.
Oliko täytteet jotenkin märät? Itse laitan yleensä edellispäiväistä riisiä, esipaistettua pekonia ja sipulia ja kananmunaa sitomaan täytettä. Sillon paprikan omasta nesteestä jää hiukan kosteutta, mikä on ihan toivottavaa.
Täutetteet oli Tonnikalaa ananasta suolakurkkuja. Vähän kosteita joo ja ei riisiä imemässä kosteutta.
Kasvatus. Kaikki on yleensä äidin syytä.
Vierailija kirjoitti:
Täutetteet oli Tonnikalaa ananasta suolakurkkuja. Vähän kosteita joo ja ei riisiä imemässä kosteutta.
Siinä se vastaus.
Jos et halua käyttää niissä paljon riisiä, tee täyteseos kipossa ja laita joukkoon pari ruokalusikallista korppujauhoja (se imee nesteen), sekoita vielä tähän juustoraaste ja yksi kananmuna. Seos käy myös kesäkurpitsojen täytteeksi, kunhan koverrat puolikkaat kurpisat ja lisäät sisällön täytteeseen. Toimii ja on herkkua, molemmat. Myös munakoiso toimii samoin.
Miten jäivät vetisiksi, täyte vai paprika itsessään?