Eli siis kesällä olutterassilla voi olla vaikka kuinka ahdasta, kunhan sisällä tyhjässä ravintolasalissa on 50%n väljää?
Ja jos ravintolassa on yleensäkin vain 50% asiakaspaikoista tyhjänä, niin muutoksia ei tarvita?
Kommentit (4)
Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.
Vierailija kirjoitti:
Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.
Missä niin sanottiin? Mä en ole sellaista nähnyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.
Missä niin sanottiin? Mä en ole sellaista nähnyt.
Määräyksiä hygieniasta ja etäisyyksistä
Hallitus edellyttää, että ravintoloiden on puhdistettava asiakkaiden koskettamia pintoja ja esineitä riittävän usein. Lisäksi niiden pitää järjestää sisä- ja ulkotilojensa kalusteet ja palvelut siten, että asiakkaat eivät altistu taudin leviämiselle.
Toisin sanoen tungosta ja pullonkauloja ei saa olla. Asiakkaita ja seurueita ei saa sijoittaa liian lähelle toisiaan. Tarkkoja metrimääriä ei kuitenkaan ole annettu./ kopsattu yleltä
Näin mä sen ymmärsin.