Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Eli siis kesällä olutterassilla voi olla vaikka kuinka ahdasta, kunhan sisällä tyhjässä ravintolasalissa on 50%n väljää?

Vierailija
20.05.2020 |

Ja jos ravintolassa on yleensäkin vain 50% asiakaspaikoista tyhjänä, niin muutoksia ei tarvita?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin mä sen ymmärsin.

Vierailija
2/4 |
20.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.

Missä niin sanottiin? Mä en ole sellaista nähnyt.

Vierailija
4/4 |
20.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ymmärsitte väärin. Terdelläki pitää huolehtia väljyydestä.

Missä niin sanottiin? Mä en ole sellaista nähnyt.

Määräyksiä hygieniasta ja etäisyyksistä

Hallitus edellyttää, että ravintoloiden on puhdistettava asiakkaiden koskettamia pintoja ja esineitä riittävän usein. Lisäksi niiden pitää järjestää sisä- ja ulkotilojensa kalusteet ja palvelut siten, että asiakkaat eivät altistu taudin leviämiselle.

Toisin sanoen tungosta ja pullonkauloja ei saa olla. Asiakkaita ja seurueita ei saa sijoittaa liian lähelle toisiaan. Tarkkoja metrimääriä ei kuitenkaan ole annettu./ kopsattu yleltä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi yksi