Voiko leivän pakastaa alkuperäisessä pussissaan
vai pitääkö olla pakastepussi? Kiire! Kiitos vastauksista
Kommentit (23)
Mä en itse pakastaisi, paitsi jos pussissa lukee, että voi pakastaa.
Olen aina itse laittanut pakastepusseihin ja astioihin, jos olen ostanut sen verran leipää, ettei sitä ihan heti saa syötyä.
Paperipussissa voi kuitenkin kuivahtaa vähän nopeammin kun se ei välttämättä ole järin ilmatiivis
Ihmisten älykkyys on tosiaan laskussa.
Mä olen aina pakastanut. Hyvin on siellä säilynyt, ei mitään ongelmia.
Leipäpussit repeää helpommin kuin pakastepussit. Jos on arkkupakastin ja paljon tavaraa, kannattaa vaihtaa.
Kaikki pussit ei kestä pakasteessa..männöö halaki.
Poista leivät alkuperäisestä pussistaan kumihansikkaat kädessä. Varo koskemasta leipiin ja hävitä pussi mieluiten polttamalla. Ota leipä desinfioiduilla pinseteillä ja siirrä ne varovasti varmasti puhtaaseen pussiin.
Kun voitelet leivän niin käytä ainakin elintarvikehansikkaita. Mieti, onko edes välttämätöntä syödä niitä leipiä ja näin vaarantaa terveytensä.
Leipää ei voi pakastaa, sen molekyylirakenne muuttuu pakkasessa muuttuen syömäkelvottomaksi jo viikossa.
Aina heitän leivät suoraan pakastimeen kun kaupasta tuon. Omassa pussissaan.
Paperipussista siirrän muovipussiin mutta valmiiksi muovipussissa olevan leivän sellaisenaan pakkaseen.
Yhden hengen taloudessani laitan leivät pakastimeen heti, suoraan vaan ihan kaupan pussissa. Otan sitten pussista esimerkiksi paahtoleipää kaksi palaa ja lykkään suoraan jäisenä leivänpaahtimeen. Hyvää tulee.
Ei mene miksikään paahtoleivät eikä reissumiehet, ei edes niitten pussit.
Kiitos! Kestättekö jos kysyn vielä, että miten sitten sulatuksen kanssa? Kun otan leivän pakkasesesta niin voiko sen sulattaa ihan vaan huoneenlämmössä yön yli? Ap
Sulatus onnistuu oikein hyvin huoneenlämmössä. Ei tarvitse odottaa edes yön yli. Yksittäinen viipale sulaa nopeasti. Äkilliseen nälkään voit sulattaa sen mikrossa.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Kestättekö jos kysyn vielä, että miten sitten sulatuksen kanssa? Kun otan leivän pakkasesesta niin voiko sen sulattaa ihan vaan huoneenlämmössä yön yli? Ap
Pistän leivät aina suoraan pakkaseen ja sulatus niin, että pakkasesta suoraan leivänpaahtimeen, oli sitten tummaa tai vaaleaa leipää. Lämmin leipä tuntuu vastaleivotulta.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Kestättekö jos kysyn vielä, että miten sitten sulatuksen kanssa? Kun otan leivän pakkasesesta niin voiko sen sulattaa ihan vaan huoneenlämmössä yön yli? Ap
Leipä sulaa yllättävän nopeasti huoneenlämmössä. Joku palaleipä alle tunnissa.
Ei hel vetissä !
Ensin pakaste pussi, sitten lidlin muovipusseja kolme ja lopuksi jätesäkki.
Mulla ei mahdu pakkaseen muutakuin yks leipä.
Neuvoja?
Kiire !!!!!
Vierailija kirjoitti:
Paperipussissa voi kuitenkin kuivahtaa vähän nopeammin kun se ei välttämättä ole järin ilmatiivis
Kuivuuko jäätynyt leipä pakkasessa? Eikö se vesi ole silloin aika kiinteää ja ei kai kiinteä ensin höyrysty, vaan sulaa ennen höyrystymistä. Jos pysyy jäässä, niin miten se kuivuisi?
Vierailija kirjoitti:
Ei hel vetissä !
Ensin pakaste pussi, sitten lidlin muovipusseja kolme ja lopuksi jätesäkki.
Mulla ei mahdu pakkaseen muutakuin yks leipä.
Neuvoja?
Kiire !!!!!
Kiireisempänä neuvona: vähennä muovinkäyttöä.
Ei se leipäpakkanen ole huono idea sinällään. Kun siellä on vaan yksi leipä jää hävikki pienemmäksi, kun tietää aina löytävänsä sen leivän.
Voi hyvää päivää näiden kysymysten kanssa :D