Miten munan voi paistaa ilman kuoria??
Rikon yleensä kattilan reunaan. Koska muuten en saa kuorta halki. Yleensä osa valkuaisesta valuu kattilaan tai hellalle siihen väliin kun koitan kaataa pannulle. Nyt meni 2 munaa hukkaan heitin suoraan roskiin kun meni kuoria mukaan pannnulle. Nyt ei ole mitä syödä ne oli viimeset.
Kommentit (9)
Älä riko kattilan tai pannun reunaan. Tai muuhunkaan terävään. Kopauta pöydän pintaan kevyesti. Tulee vähemmän siruja.
Vierailija kirjoitti:
Älä riko kattilan tai pannun reunaan. Tai muuhunkaan terävään. Kopauta pöydän pintaan kevyesti. Tulee vähemmän siruja.
Helpointa lyödä ruokailuveitsellä keskelle. Syön 6 munaa päivässä.
Sun ongelmahan poistui juuri äsken.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä riko kattilan tai pannun reunaan. Tai muuhunkaan terävään. Kopauta pöydän pintaan kevyesti. Tulee vähemmän siruja.
Helpointa lyödä ruokailuveitsellä keskelle. Syön 6 munaa päivässä.
On, mutta amatööri teloo itsensä siinä. Pöydän pinta on parempi tässä tapauksessa.
Purista kädessä munat rikki. Muista pitää nyrkki pannun yläpuolella. Kun muna on pannussa heitä kuoret roskiin. Helppoa kuin abc.
Siis munathan paistetaan kuorineen, ne täytyy ensin kuitenkin keittää ja kuoret pitää pestä, koska niistä erittyy kalsiumia mikä on erittäin myrkyllistä munuaisille.
Kannattaa rikkoa ne kananmunat ensin johonkin kolhoon, niin voi noukkia ne kuorenpalat pis jos niitä jostain syystä menee mukaan.
No nyt on huono.