Mihin voisi käyttää viikon avattuna ollut piimä?
Kommentit (14)
Piimäjuusto. Piimäkakku.
Tai juo pois, maistat kyllä, jos on pilalla. Hapanmaitotuotteethan säilyy aika hyvin.
Piimälimppu, piimäsämpylät, saaristolaisleipä
Ohraryynejä n.2,5 dl(rikottuja tai kokonaisia)
½l piimää
1 muna
suolaa
2rkl jauhoja.lisää nestettä jos tarvii ohje on noin.
Anna turvota yön yli jääkaapissa,tai muutama tunti huoneenlämmössä sekoitettu seos.
paista voidellulla voipaperilla n.185 as. 30-40 min.
herkkuleipää
Liukkariksi! Liukkariksi!!
T: Setä-Sperma
Jos haluat pihallasi jonkun sammaloituvan, kuten kivi, savinen kukkaruukku tai nurmikko, lantraa tai käytä sellaisenaan.
Vierailija kirjoitti:
Ohraryynejä n.2,5 dl(rikottuja tai kokonaisia)
½l piimää
1 muna
suolaa
2rkl jauhoja.lisää nestettä jos tarvii ohje on noin.
Anna turvota yön yli jääkaapissa,tai muutama tunti huoneenlämmössä sekoitettu seos.
paista voidellulla voipaperilla n.185 as. 30-40 min.
herkkuleipää[/quote
Rieska.
Eivätkö ihmiset oikeasti osaa enää suomea?
Piimäkakkuun tietysti!