Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

seessaminsiemenet - tarvitseeko niitä kypsentää?

Vierailija
11.04.2020 |

Vai voiko niitä ripotella uunilohen päälle sitten kun lohi on kypsynyt?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

haloja

Vierailija
2/3 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seessaminsiemenistä voi tehdä soossia, joka käy hyvin riissin tai perunamuussin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tietenkään pussissa olevia kuorettomia seesaminsiemeniä tarvitse kypsentää, mutta jos teet uuniruokaa niin voit ripotella sinne päälle n. 3-5 min ennen kuin otat ruoan ulos uunista. Ne saa pienen paahteen pintaan, mikä parantaa makua. Seesaminsiement on pieniä ja palaa tosi äkkiä, eli kannattaa vahdata sitä kalaa (?) loppukypsennyksen ajan.

M31