Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pullataikina!! Huomaako maussa kovasti eroa, jos voin sijaan laittaa rypsiöljyä? ev

Vierailija
14.02.2009 |

.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta rypsiöljyhän on hyvin mietoa ja yleensä margariinit tehdään juuri siitä

Vierailija
2/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka leivon pullan aina veteen, ilman munaa ja leivontamargariinilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka leivon pullan aina veteen, ilman munaa ja leivontamargariinilla

Vierailija
4/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa pitää vain laittaa enemmän, kun öljyä käyttää.

Vierailija
5/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohje yhteishyvästä vuosi sitten.

Vierailija
6/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja samoin huomaa jos maidon korvaa vedellä. Miksi tehdä ollenkaan jos ei voi tehdä kunnolla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
14.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja samoin huomaa jos maidon korvaa vedellä. Miksi tehdä ollenkaan jos ei voi tehdä kunnolla?