Mitä syöt kun haluat herkutella?
Kommentit (23)
Kovia, pitkään kypsennettyjä lampaanjuustoja. Manchego on lemppari mutta käy muutkin, kunhan on tosiaan kova ja kypsä.
Jäätelöä (esim. BJ:n Fairway to Heaven) tai jugurttikookospaloja! Saatan myös leipoa itse, esimerkiksi juustokakkua tai mustikkapiirakkaa.
Sipsejä välttelen, koska en voi lopettaa aloitettuani, mutta sen sijaan ranch-ruisnapit tai pizzariisikakut voilla ovat namia! :)
Hetken huulilla, vuosia vyötäröllä. Lue vaikka joku hyvä kirja, tai katso leffa.
Ristorante tonno pizza
Juustoja ja viiniä
Juustoista pastaa
Juustonaksuja
Juustohampurilaisia
Tortillaa
Suklaata
Korvapuusteja
Pakastemutakakku tai Omar-munkit
Sipsejä, vihanneksia ja dippejä
Lämpimiä leipiä reilun voin kanssa.
Rakastan kaikkea juustoista ja saan kamalia ahmimiskohtauksia, jolloin syön järkyttävät määrät ruokaa.
Popcorneja, nam. Menenpä tekemään kattilallisen.
Isoisän hyvin vatkaaman munatotin.
Kaikki kelpaa. Karkki, suklaa, leivonnaiset, leipä, juusto, viini noin esimerkiksi.
Pysyy ja paranoo! kirjoitti:
Isoisän hyvin vatkaaman munatotin.
Per-vo!
Tuoreita marjoja tai ananasta, pizzaa, sipsejä, hampurilaisen, sushia, kovia juustoja + viinirypäleitä...
Suurinta herkkuani on tuoreet marjat, toisena juustot.
Sushia voisin syödä kymmeniä paloja. Harmi vaan että on aika kallista.
Leipää! Huono omatunto jo siitäkin.
Rapeakuorinen, sisältä mehevä ja kostea tuore leipä. Ai että.... siihen paljon voita, leikkeleitä ja juustoa.
Yleensä minun tekee mieli jotain makeaa, esim. suklaata. Irtokarkeista pääsin kokonaan eroon, kun vain päätin etten enää koskaan osta niitä kotiin. Kylässä saatan toki syödä muutaman karkin, jos sellaisia on tarjolla.
Mutta vastaan että suklaata tai suklaakeksejä. Pahimmillaan olen syönyt puolikkaan suklaalevyn päivässä nyt eristäytymisen aikana, joten nyt on herkkulakko käynnissä.
Sipsejä, juystoja, leipää, konditoriasta täytekakku.
En halua ostaa mitään herkkuja paljon varastoon, ettei tule kiusausta. Pannariin tai lettuihin tai vohveleihin on kuitenkin ainekset kotona, niitä tehdään yleensä sunnuntaina illalliseksi pakastemarjojen kera.
Semmoinen vähän kuin hampurilainen jossa on lepakko kahden muurahaiskävyn välissä. On se kiinalainen ruoka vaan niin hyvää!
Mitäs helvettiä meinasin tehdä juuri samanlaisen aloituksen.