Oltermanni 17% maku muuttunut
Avaudun nyt täällä...
Ostin Oltermanni 17% sellaisen ison pyöreän juuston. Oon niin pettynyt makuun!! Kolmena päivänä olen syönyt sitä ja todennut, että entinen mieluinen maku on kadonnut... Mitä tapahtui??
Aiemmin tykkäsin kyseisen juuston mausta ja nyt juusto on mauton. Ei viitsi juuri leivän päälle laittaa, sillä kaloreja siinä on muttei makua.
Onko kyseinen juusto alettu tehdä huonommista raaka-aineista? Vai onko samalla linjastolla tehty jotain halppisjuustoa ja tuotepakkaus tullut virheellinen??
Ostin tänään kiukuissani Polar15%-viipaleita ja niissä oli onneksi maku tallella. Epäilin nimittäin makuaistiani...
Kommentit (8)
Sama juttu vaikka tekee ruokaa samoista ruoka-aineista ja mausteista. Maku ei ole koskaan sama. Se on joko parempi tai huonompi.
Vierailija kirjoitti:
No eihän noi kumijuustot miltään maistu. Söisit juustoa.
Komps!
Vierailija kirjoitti:
No eihän noi kumijuustot miltään maistu. Söisit juustoa.
Rasvarannan kiiski tuli ketjuun mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No eihän noi kumijuustot miltään maistu. Söisit juustoa.
Komps!
Komps out!
Taas mentiin ohi aiheen niin että tukka heilui. :)
Vaikuttaisi laajemmalta muutokselta.
Emmentalit maistuvat nykyisin kengänpohjalta. Mustaleimakin on tosi pliisua.
Onko juustojen resepti muuttunut? Vai lisätäänkö juustoihin jotain samaa sotkua kuin kumijäätelöihin, esimerkkinä Pingviini?
No eihän noi kumijuustot miltään maistu. Söisit juustoa.