Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pastakastikkeesi?

Vierailija
15.02.2020 |

Millaisen kastikkeen teet pastalle?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaatimurskaa, mausteita ja parmesaania

Vierailija
2/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lusikallinen mascarponea, sekoitetaan lopuksi pastan joukkoon.

Sen jälkeen kun tuon keksin, en ole viitsinyt erityisempiä kastikkeita tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 porkkana, 1 sipuli, 1 sellerinvarsi, 2 valkosipulinkynttä. Kuullotetaan padassa oliiviöljyssä tai voissa 10 min.

Lisätään paketti hienonnettua pekonia tai 200 g hienonnettua broilerinmaksaa. Paistetaan vielä 5 min.

Kaadetaan pataan lasi puna- tai valkoviiniä, annetaan kiehua puoleen. Lisätään 700 g sikanautaa tai rasvaista naudanjauhelihaa. Paistetaan 5 min koko ajan sekoittaen.

Sekaan 3 tölkkiä kokonaisia tomaatteja (San Marzanon jos mahdollista). Sekoitetaan, peitetään kannella ja annetaan kiehua hiljalleen - sillon tällöin sekoittaen - 3 tuntia.

Maustetaan lopuksi suolalla, mustapippurilla ja revityillä basilikanlehdillä.

Vierailija
4/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

voita, vettä, murskattua valkosipulia. Joskus lisänny hiukan adziikkaa jos sattuu olemaan kaapissa.

Tomaattipurekin on vaihtoehto. Hieman fiiliksellä väsään. Vikat pureet saa purkista punkulla.

Vierailija
5/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikenlaisia. Tällä hetkellä suosikkini on pasta puttanesca. Eihän se tosin varsinainen kastike ole.

Vierailija
6/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikenlaisia. Huomenna taitaa olla tomaattinen pastakastike katkaravuilla, chilillä ja valkosipulilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tomaatimurskaa, mausteita ja parmesaania

Laitoin parmesaanin raasteena päälle vai itse kastikkeeseen?

Vierailija
8/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saan varmaan monta alapeukkua kehittymättömästä maustani, mutta syön pastan kanssa pelkkää paistettua jauhelihaa ja Heinzin ketsuppia.

Roomassa söin joskus mielettömän hyvää carbonaraa, mutta sen tekeminen on vaivalloisempaa tuohon suosikkiini verrattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliisiöljyä, runsaasti valkosipulia ja parmesania sekä mustapippuria - eipä muuta. Hyvää ja halpaa.

Vierailija
10/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattinen, kesällä tuoreita ja talvella säilykkeitä. Lisäksi kauden kasviksia, parmesania rasteena etc.

Lasten lemppari on maailman helpoin kaunotar&kulkuri-spagettikastike eli tomaattikastiketta jossa lihapullia tai kasvispullia (oma lempparini on boltsien chiliversio).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakermaa, kinkkua, aurajuustoa, herkkusieniä

Vierailija
12/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullotan yhden sipulin voissa.

Laitan hellan neloselle ja lisään tomaattimurskan sipulien joukkoon.

Pyörittelen sitä massaa siinä 10 minuuttia.

Kaadan pannulle 2 tomaattimurskapurkillista vettä ja annan olla 15min.

Lisään mausteet eli valkosipuli, chili, timjami, oregano ja ripaus grillimaustetta.

Käyn sekoittelemassa 15 minuutin välein lisäten vettä tarpeen mukaan ja sitä jatkan 3-6h ajan.

Aivan lopussa ennen tarjoilua lisään vielä basilikan.

Aijai kun on hyvää :d

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreita herkkusieniä ja valkosipulituorejuustoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän seitsemän