Leivän syöminen kannattaa lopettaa nyt!
Paino putoaa jopa 10 kiloa jos luopuu leivästä ja muista turhista viljatuotteista. Hiilareista saa vain turhia (tyhjiä) kaloreita.
Kommentit (20)
Nyt ei linkki ja aloitus täsmää. Luepa ap ihan ajatuksella linkkaamasi juttu.
Jos jättäis vaikka ne karkit ja pullat pois ensin, kun puhutaan turhista kaloreista.
Jutun pointtihan on se, että leivällä ja leivällä on eroa.
Itse syön leipää herkkuna. Tiedän kyllä että se suola ja hiilari sitoo vesipainoa elimistöön, mutta mm. näkkärissä ja ruisleivässä on niin paljon kuitua että pitää silti nälkää hyvin pois.
Ja hyvältä maistuvat myös.
Myös superherkkuna toimii vaalea ranskanleipä Nutellan kanssa. Tätä syön muutaman kerran vuodessa. En näe miten se eroaa siitä että joku syö välillä suklaata tai sipsejä.
Vierailija kirjoitti:
Kohtuus kaikessa.
Leipä on herkkua, luokitellaan siis samaan kategoriaa kuin pullat, kakut, donitsit ja muut kaloripommit. Välillä voi syödä harvakseltaan, mutta jokapäiväiseksi ruuaksi leivästä ei ole koskaan ollut.
Lukekaa se leipäpaketin ravintosisältö oikein ajatuksella läpi. Riippuu toki myös leivästä, mutta yleensä leivässä on myös proteiinia ja kuitua. Ei se edes ole pelkkää hiilaria, kuten usein kuulee väitettävän.
Täällä palstoilla just näkee tämän "luetun ymmärtäminen" todella hyvin. Mulla on yks tuttu,ihan opiskellut ihminen mutta voi hyvä tavaton kun se linkaa juttuja ja kertoo asioita. Usein päin sanonko mitä,sitten suuttuu kun sanoo että lueppa ajatuksen kanssa,ei se noin mene.
Ei ihme että Suoimessa valeuutiset menestyy.
Lopetin leivän syömisen ja sen sijaan syön joka ilta fazerin sinisen. Pitää nälkää paremmin loitolla.
En lopeta, tää on niin hyvää. Ja olen jo pudottanut yli 50 kiloa.
Ap ei lukenut uutisesta muuta kuin otsikon. Tai jos luki, niin ei ymmärtänyt yhtään mitään.
Vierailija kirjoitti:
Ap ei lukenut uutisesta muuta kuin otsikon. Tai jos luki, niin ei ymmärtänyt yhtään mitään.
No, Ursulan jutut onkin vähän järjettömiä.
Jätin pois jo 20 vuotta sitten, kun siitä pullistui vain maha.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kohtuus kaikessa.
Leipä on herkkua, luokitellaan siis samaan kategoriaa kuin pullat, kakut, donitsit ja muut kaloripommit. Välillä voi syödä harvakseltaan, mutta jokapäiväiseksi ruuaksi leivästä ei ole koskaan ollut.
Jo "Raamatun aikoina" leipä oli pääasiallinen ravinnon lähde. Enimmäkseen varmaan syötiin täysjyväviljaa, mutta viljaa eli hiilihydraatteja yhtäkaikki.
En harrasta kaikki tai ei mitään -ruokavalioita. Kohtuus on ihmisille vaikea asia. Minulle ei ollenkaan.
Minun painoni turkin putoaisi kiloakaan, vaikka jättäisin sekä leivän että alkoholin että mehut ja limun. Leipää menee noin pussi vuodessa (mitä nyt kylässä ottaa joskus harvoin), alkoholia ehkä 5 annosta vuodessa. Mehua juon noin purkin vuodessa, samoin limua noin yhden 1,5l pullon vuodessa. Ei, kyllä se mun pläskiys johtuu yksinomaan siitä, että syön niin paljon karkkia.
En lopeta. Painan nytkin vaan 53 kiloa leivänsyönnistä huolimatta joten 10 kilon painonpudotus ei tekisi mulle hyvää ollenkaan.
Kyllä vain, ennen söin päivittäin jokusen siivun leipää ja tämän ruokavaliostani poistamalla paino tippui 25kg. Ja pysyneet on poissa jo 4 vuotta :) nykyään syön leipää ehkä kerran kuukaudessa tai kahdessa subwayn muodossa, mutta kotiin en osta edelleenkään.
Paino voi pudota "jos olet syönyt leipää paljon". Ja tämähän pätee lähes mihin tahansa ruokaan, ei pelkästään leipään.