Miksi pähkinöitä ja siemeniä pidetään terveellisinä
Kommentit (7)
Niistä saa pehmeää rasvaa, joka on ihmiselle hyväksi.
Nimenomaan pehmeitä kasvirasvoja. Lisäksi pähkinöiden rasva EI imeydy samalla tavalla kuin muut rasvat ja kalorit, eli vaikka kaloreita on nimellisesti paljon, niistä imeytyy vain osa. Pähkinät kasvattavat suoliston terveellistä ja hoikkuuteen liitettyä mikrobikantaa, ja siksi niitä syövät ihmiset ovat tutkimuksissa olleet hoikempia ja terveempiä kuin ihmiset, jotka eivät niitä syös.
Kyllä se on pehmeää rasvaa. Esim. pekaanipähkinöissä on paljon hyvää rasvaa (öljyä), ja niiden säännöllisen nauttimisen on todistettu vähentävän sydän- ja verisuonisairauksia.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Mulla ei näytä ne imeytyvän ollenkaan. Kakka on aivan rouheista.
Vierailija kirjoitti:
Mulla ei näytä ne imeytyvän ollenkaan. Kakka on aivan rouheista.
Kokeile rouhia jo valmiiksi pienemmäksi vaikka yleiskoneessa.
Sitten vaikka puuron tai jugurtin joukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Nimenomaan pehmeitä kasvirasvoja. Lisäksi pähkinöiden rasva EI imeydy samalla tavalla kuin muut rasvat ja kalorit, eli vaikka kaloreita on nimellisesti paljon, niistä imeytyy vain osa. Pähkinät kasvattavat suoliston terveellistä ja hoikkuuteen liitettyä mikrobikantaa, ja siksi niitä syövät ihmiset ovat tutkimuksissa olleet hoikempia ja terveempiä kuin ihmiset, jotka eivät niitä syös.
Ja eittämättä myös varakkaampia, kun seurailee kauppojen pähkinähyllyjen järkyttäviä hintoja jostain pikku pähkinäpussukoista.
Öö ei vaan nimenomaan sitä pehmeää rasvaa?