Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Graavilohen reunoilla tummaa? Onko pilalla?

Vierailija
30.12.2019 |

Tuoksuu ja maistuu ainakin normaalille

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on neekeroitunut.

Vierailija
2/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokamyrkytystä aiheuttavia bakteereita et näe, haista tai maista. Jos maistuu hyvältä ei ole pilaajabakteereita vielä suuria määriä. Olisko kuivunut, siis tummaa oranssia laidoilla?

Saattaisin tehdä kuumennettavaa ruokaa jos epäilyttää,

Vierailija
4/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tummaa väriä reunoilla, ei tumman oranssia.

AP

Vierailija
5/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis tummaa väriä reunoilla, ei tumman oranssia.

AP

Siis et nyt tietenkään tarkoita sitä harmaata lihaa jota siinä nahkapuolella on niissä leikatuissa siivuissa? Et varmaankaan. Vaikea vain nyt ymmärtää millaista sulla on, siivuja vakuumissa/muuten valmista vai itse tehty pala tms.

Vierailija
6/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehtyä graavilohta. Perjantaina suolasin ja lauantaina siivutin rasiaan valmiita siivuja. En muista oliko jo tuolloin sitä tummaa väriä. No aion syödä sitä vielä tänään, oli miten oli.

AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis se tumma ei ole siellä nahassa kiinni? Eikä ole tummempaa oranssia fileen ulkoreunalla?

No, terveelle ihmisellehän listeriat jne. eivät niin hirveä riski ole, jos ei ole raskaana.

Semmoista harmaatahan monesti siinä nahkan puolella on, se sellainen kolmio.

Vierailija
8/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin, että ap tuli (oksentamisen jne jälkeen) lähettämään viimeisen tervehdyksensä vielä vauvapalstan lukijoille, kun näin ketjun pompanneen yhtäkkiä pinnalle kuin fisu lammikosta. 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se lohi oo enään nahassa kii, vaan oon viipaloinu sen lauantaina ja laittanu viipaleet rasiaan. Eli joissain niissä viipaleissa on sitä tummaa väriä :D 

AP

Vierailija
10/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nyt tajusin. Menin kattoon niitä hemmetin graavilohi viipaleita ja hoksasin, että se tumma väri on niiden lohiviipaleiden alapuolella eli kun se lohi on ollu siinä nahassa kii niin tuo tumma väri on ollu nahkaosaa vasten, eli kun oon viipaloinu niin tullu sitä tummempaa osiota mukaan. Päältä (mihin on siis suolat laitettu) niin väri on ihan normaali.

Pakko kai sen asian on noin olla :D

T: tyhmä ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei se lohi oo enään nahassa kii, vaan oon viipaloinu sen lauantaina ja laittanu viipaleet rasiaan. Eli joissain niissä viipaleissa on sitä tummaa väriä :D 

AP

Lohen lihan ja nahan välissä on kerros hivenen eri väristä lihaa. Sen väri vaihtelee hailakan harmaasta jopa tumman ruskeaan. Eli höyläsitkö leikatessasi ne viipaleet ihan nahkaa myöden? Ja oliko se värjäymä niissä viipaleissa jo silloin vasta leikattunakin?

Vierailija
12/12 |
30.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei se lohi oo enään nahassa kii, vaan oon viipaloinu sen lauantaina ja laittanu viipaleet rasiaan. Eli joissain niissä viipaleissa on sitä tummaa väriä :D 

AP

Lohen lihan ja nahan välissä on kerros hivenen eri väristä lihaa. Sen väri vaihtelee hailakan harmaasta jopa tumman ruskeaan. Eli höyläsitkö leikatessasi ne viipaleet ihan nahkaa myöden? Ja oliko se värjäymä niissä viipaleissa jo silloin vasta leikattunakin?

Tuossa on ylempänä mun aikasempi viesti, eli kaikki ok :D

AP