Ei jaksettu kaulia piparitaikinaa vaan pistettiin koko paska kokonaisena uuniin
Kommentit (32)
Oikeesti kuulostaa hyvältä, raaka taikina on parasta.
Piparkakkukakku. Pinnalle vähän koristeita, vaikka tomusokeria ja kylkeen jätskii, nam.
Turhaa touhua se muottien kanssa turaaminen. Myös epähygienistä.
Tulee iso Torpparin leipä, nam. Ehkä eron huomaa, en ole varma.
Joskus vuosia sitten ei ollut kaulinta. Leikattiin piparitaikinasta sopivan paksuisia siivuja, ja paistettiin ne. Hyviä olivat, vaikka muoto ei ihan perinteinen ollutkaan.
Oikea asenne! teette omannäköisenne joulun :D piparkakkutalon perustukset <3
Samoin joulutortut voi tehdä lasagne-tyyppisesti, hillo vaan levyjen väliin.
Vierailija kirjoitti:
Joskus vuosia sitten ei ollut kaulinta. Leikattiin piparitaikinasta sopivan paksuisia siivuja, ja paistettiin ne. Hyviä olivat, vaikka muoto ei ihan perinteinen ollutkaan.
Tuo malli on nimeltään viipalepiparkakut.
Meillä epäonnistui piparkakkutalon muotit niin raivostuin ja pistin yhtenä möykkynä uuniin.
Huvituin tuosta otsikosta. Kiitos.
Mitäpä muuta nykymammoilta voi odottaa. Ei kannata sitten ihmetellä, kun joulumieli on kadoksissa, kun jouluun valmistautuminen on pelkkää palstalla röhnöttämistä.
Vierailija kirjoitti:
Samoin joulutortut voi tehdä lasagne-tyyppisesti, hillo vaan levyjen väliin.
Oon joskus paistanut kokonaisen torttulevyn sellaisenaan ja syönyt kuin croisantin.
Vierailija kirjoitti:
Joskus vuosia sitten ei ollut kaulinta. Leikattiin piparitaikinasta sopivan paksuisia siivuja, ja paistettiin ne. Hyviä olivat, vaikka muoto ei ihan perinteinen ollutkaan.
Paistoitteko siis pannulla?
Piparia on ihan turha kaulia ja muotittaa.
Pitkästä aikaa aidosti hauska otsikko!
Täytyy tuunata tosta oma versio, hyvää tulee.
Sisältä pehmeää.
Sisältä mehevä pinnalta rapea. Teillä on kunnon kultaharkko uunissa!