Porkkanalaatikkoon kanamuna, miksi?
Kommentit (14)
Muna kiinteyttää, pysyy laatikko paremmin koossa.
Onnistuuko siis ilmankin? Muuten pitää odotella, että sose ja puuro jäähtyy.
Muuten laatikko jää muruiksi. Muna pitää koostumuksen kasassa.
Oma ongelmani on ettei porkkanasoseesta tule sileää. En omista sauvasekoitinta vain vatkaimen. Haittaako?
itse teen niin että pyöritän munaani laatikossa ennen uuniin laittoa.
Eli ysin vegaanista ei saa?
T. Sekaani
Vierailija kirjoitti:
Oma ongelmani on ettei porkkanasoseesta tule sileää. En omista sauvasekoitinta vain vatkaimen. Haittaako?
Ei haittaa yhtään, maku on pääasia.
Suomalaisilla on ihme vimma laittaa kananmunaa kaikkiin ruokiin muka kiinteyttämään. Ei sitä oikeasti tarvita edes osaan kakkuresepteistä!
Ilman kananmunaa onnistuvat laatikot, lihapullat, pihvit, pikkuleivät ja kakut. Maistuvatkin paremmalle.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisilla on ihme vimma laittaa kananmunaa kaikkiin ruokiin muka kiinteyttämään. Ei sitä oikeasti tarvita edes osaan kakkuresepteistä!
Ilman kananmunaa onnistuvat laatikot, lihapullat, pihvit, pikkuleivät ja kakut. Maistuvatkin paremmalle.
Jahas, taas suomalaiset-yleistys lyhyen ketjun perusteella.
Vierailija kirjoitti:
Eli ysin vegaanista ei saa?
T. Sekaani
Ihan asiallinen kysymys. En tiedä minäkään, saako tosiaan kiinteäksi ilman munaa.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisilla on ihme vimma laittaa kananmunaa kaikkiin ruokiin muka kiinteyttämään. Ei sitä oikeasti tarvita edes osaan kakkuresepteistä!
Ilman kananmunaa onnistuvat laatikot, lihapullat, pihvit, pikkuleivät ja kakut. Maistuvatkin paremmalle.
Oletpa nolo yleistykesi kanssa. Et ole käynyt maissa, joissa kananmunia käytetään siihen malliin ettei ole Suomessa nähtykään.
Älä laita.