Miten valmistat kanansiipiä ja mitä lisukkeiksi?
Tiedän, että netti on pullollaan reseptejä, mutta haluaisin testaukseen muitakin hyväksi havaittuja reseptejä. Lisukkeetkin tuottavat usein ongelmaa, yleensä syön joko lohkoperunoiden kanssa tai napostelulautasen yhteydessä.
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
porkkanaa, selleriä ja kurkkua wings-soosin kera.
Niiiiiin kulunutta.
Hitsauspillin väännän ns. tohoksi ja wingsit on hetkessä valmiita. Samalla liekillä tiputan bonatsaa rööki huulessa eikä tässä oo mitään vaaraa. Oikeesti koskaan ei oo käyny isompaa vahinkoa. Kerran paloi kyllä talo mutta ei se mitään kun vakuutus korvasi.
Isi opetti että ota aina kunnon vakuutus. Hän olikin entinen sahayrittäjä.
Siivet käsitellään ensin suolalla ja leivinjauheella. Sitten ne laitetaan uuniin ritilälle rasvapuoli ylöspäin 125 asteessa 30min. Sitten nostetaan uunin lämpötila 220 astetta, pidetään tässä 50min. Puolivälissä tätä käännetään siivet.
Kastikkeen teen itse: srirachaa 1dl, hunajaa 1dl, 2-3 rkl miriniä, 2 limen mehut, joku sentin kökkö inkivääriä raastettuna, 3 valkosipulinkynttä tai enemmänkin, suolaa, 2 rkl paahdettua seesamiöljyä. Kattilaan ensin seesamiöljy. Ruskista siinä hetki valkosipulia ja inkivääriä. Lisää kaikki loput ainekset ja anna matalalla lämmöllä kiehua ja paksuuntua hetki.
Siivet sitten kieritellään jossain isossa kulhossa tätä soosia, kun tulevat uunista.
Lisukkeina porkkana, broccoli ja selleri. Eli perus. Teen niihin oman tsatsikin (kreikkalaista jugurttia, 1 kokonainen kurkku raastettuna ja kuivattuna siivilässä pienen suolamäärän kanssa hetki ennen kuin dumpataan jugurttiin, niin paljon valkosipulia kuin haluaa (itse laittanut 3-6 kynttä lol), ja kunnolla sitruunan mehua. Luomusitruuna on tässä tosi hyvä ja sitä mehua sinne niin perhanasti. Sitten mustapippuria, ja pikkasen hunajaa.
Suosittelen, on tosi hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Siivet käsitellään ensin suolalla ja leivinjauheella. Sitten ne laitetaan uuniin ritilälle rasvapuoli ylöspäin 125 asteessa 30min. Sitten nostetaan uunin lämpötila 220 astetta, pidetään tässä 50min. Puolivälissä tätä käännetään siivet.
Kastikkeen teen itse: srirachaa 1dl, hunajaa 1dl, 2-3 rkl miriniä, 2 limen mehut, joku sentin kökkö inkivääriä raastettuna, 3 valkosipulinkynttä tai enemmänkin, suolaa, 2 rkl paahdettua seesamiöljyä. Kattilaan ensin seesamiöljy. Ruskista siinä hetki valkosipulia ja inkivääriä. Lisää kaikki loput ainekset ja anna matalalla lämmöllä kiehua ja paksuuntua hetki.
Siivet sitten kieritellään jossain isossa kulhossa tätä soosia, kun tulevat uunista.
Lisukkeina porkkana, broccoli ja selleri. Eli perus. Teen niihin oman tsatsikin (kreikkalaista jugurttia, 1 kokonainen kurkku raastettuna ja kuivattuna siivilässä pienen suolamäärän kanssa hetki ennen kuin dumpataan jugurttiin, niin paljon valkosipulia kuin haluaa (itse laittanut 3-6 kynttä lol), ja kunnolla sitruunan mehua. Luomusitruuna on tässä tosi hyvä ja sitä mehua sinne niin perhanasti. Sitten mustapippuria, ja pikkasen hunajaa.
Suosittelen, on tosi hyvää.
Leivinjauheella?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siivet käsitellään ensin suolalla ja leivinjauheella. Sitten ne laitetaan uuniin ritilälle rasvapuoli ylöspäin 125 asteessa 30min. Sitten nostetaan uunin lämpötila 220 astetta, pidetään tässä 50min. Puolivälissä tätä käännetään siivet.
Kastikkeen teen itse: srirachaa 1dl, hunajaa 1dl, 2-3 rkl miriniä, 2 limen mehut, joku sentin kökkö inkivääriä raastettuna, 3 valkosipulinkynttä tai enemmänkin, suolaa, 2 rkl paahdettua seesamiöljyä. Kattilaan ensin seesamiöljy. Ruskista siinä hetki valkosipulia ja inkivääriä. Lisää kaikki loput ainekset ja anna matalalla lämmöllä kiehua ja paksuuntua hetki.
Siivet sitten kieritellään jossain isossa kulhossa tätä soosia, kun tulevat uunista.
Lisukkeina porkkana, broccoli ja selleri. Eli perus. Teen niihin oman tsatsikin (kreikkalaista jugurttia, 1 kokonainen kurkku raastettuna ja kuivattuna siivilässä pienen suolamäärän kanssa hetki ennen kuin dumpataan jugurttiin, niin paljon valkosipulia kuin haluaa (itse laittanut 3-6 kynttä lol), ja kunnolla sitruunan mehua. Luomusitruuna on tässä tosi hyvä ja sitä mehua sinne niin perhanasti. Sitten mustapippuria, ja pikkasen hunajaa.
Suosittelen, on tosi hyvää.
Leivinjauheella?
Joo :D näin niistä tulee superrapeita. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta jos on sellainen 800g maustamaton paketti siipiä, niin pari tl suolaa ja pari tl leivinjauhetta ja sekoittelet siivet siinä ensin. Sitten uuniin ton mun ohjeen mukaan.
Tätä en ymmärrä miksi pitäisi olla tarjolla jotain lisukkeita ja 7 eri sorttia? Esim. siivet on just sitä sormiruokaa mikä ei kaipaa mitään rinnalleen.
1. Tapethan kana. 2. Kynithän kana. 3. Avathan kossu jne.
porkkanaa, selleriä ja kurkkua wings-soosin kera.