MIKSI britit tunkee majoneesia salaattiin ja leipiin ja esim. KAIKKIALLE??
Yök. Poikkis tuli vaihdosta ja on lihonut 8kg kun ei kuulemma ollut mitään fiksua syötävää. Oikeasti?
Kommentit (14)
No ei kyllä kaikki britit tunge. Meillä on kesäisin brittimajoittujia ja mä hoidan heidän jääkaapin täyttämisen. Eivät koskaan ole pyytäneet majoneesia. Mitä kuluu eniten: yllättäen TOMAATTIMURSKAA! :O Muuten heidän ruokansa on aika ennalta arvattua perussettiä: teetä, maitoa, paahtoleipää, papuja, munia, hunajaa, kasviksia jne..
Vierailija kirjoitti:
Koska majoneesi on hyvää 😁 Mä laitan sitä salaatteihin, voileipiin, ranskalaisiin yms. Olen ihan suomalainen janainen hoikka, poikaystäväsi saa syyttää ihan itseään. Kyllä briteissäkin myydään kasviksia.
Tässähän se tulikin /lanka
Äkkiä siellä lihoo ku vetää mitä mut. Niitten painonvartijoidenki teesit on tyyliin tunamajoa, pastaa, pottua, juustoa, hiilaria, hiilaria ja hiilaria. Ite tein omat salaatit enkä lihonu.
Niinhän suomalaisetkin tekevät. T. Majoneesin vihaaja
Vierailija kirjoitti:
Äkkiä siellä lihoo ku vetää mitä mut. Niitten painonvartijoidenki teesit on tyyliin tunamajoa, pastaa, pottua, juustoa, hiilaria, hiilaria ja hiilaria. Ite tein omat salaatit enkä lihonu.
Tää. Yleisin lounas on kaloritahnakolmioleivät ja sipsit. Koulussa pizzaa, ranskiksia ja juustopastaa. Kasviksina pizzan tai purkkipapujen/-pastan tomskumössö.
Miksi salaatti edes pilataan kastikkeella
Pavut paahtoleivällä on mun englantilais ällötys. Ja etikka sipseihin ja kalaan.
Miksi suomalaiset laittavat ketsuppia joka ainoaan ruokaan?
Miksi?
Näin Englannissa yli 25 v asuneena väittäisin, että täältä saa kyllä 'fiksua syötävää' siinä missä Suomestakin, ehkä jopa enemmän ja fiksumpaa. Ja olen törmännyt ainakin pariin, kolmeen ruokaan jossa ei edes ollut sitä majoneesia.
Avain samoin voisi kysyä miksi suomalaiset aina laittavat leivän päälle voita/margariiniä/levitettä, ja miksi ruoan kanssa juodaan aina maitoa? Ai mitä, eikö AINA tehdäkään näin? Mutta kuitenkin britit AINA tunkee majoneesia joka paikkaan...
Eli just joo.
Lontoossa asuva kirjoitti:
Näin Englannissa yli 25 v asuneena väittäisin, että täältä saa kyllä 'fiksua syötävää' siinä missä Suomestakin, ehkä jopa enemmän ja fiksumpaa. Ja olen törmännyt ainakin pariin, kolmeen ruokaan jossa ei edes ollut sitä majoneesia.
Avain samoin voisi kysyä miksi suomalaiset aina laittavat leivän päälle voita/margariiniä/levitettä, ja miksi ruoan kanssa juodaan aina maitoa? Ai mitä, eikö AINA tehdäkään näin? Mutta kuitenkin britit AINA tunkee majoneesia joka paikkaan...
Eli just joo.
2-3 safkaa ilman majoa? :D :D HURRAA
No suomalaisethan elää tosi terveellisesti. Kaupassa katsellut muiden ostoskoreja. MInulla on aina tuoreita vihanneksia ja tiskiltä proteiinia. Korkeintaan maustehyllyllä ja öljyjä ostan lisäksi. KAIKILLA muilla vastaan tulevilla ihmisillä vauvasta vanhukseen on ostokset puolivalmisteita ja valmisenineksiä. Hyi #ittu. Tai sitten on joku karjalalippiskaljupääamishappo kaljalavan kanssa. Yök!
Vierailija kirjoitti:
Miksi salaatti edes pilataan kastikkeella
No vaikka siksi, että monet vitamiinit ovat rasvaliukoisia ja siksi imeytyvät kasviksista parhaiten, kun niiden kanssa tarjoaa rasvaa. Kuiva salaatti ilman kastiketta on harvan mielestä hyvää.
Olen löytänyt uuden ihanuuden. Majoneesin sekaan hieman piparjuurilevitettä ja kyllä raikkaat voileivät maistuvat taas tosi hyviltä. Suosittelen kokeilemaan. :D
- ulkosuomalainen
Koska majoneesi on hyvää 😁 Mä laitan sitä salaatteihin, voileipiin, ranskalaisiin yms. Olen ihan suomalainen janainen hoikka, poikaystäväsi saa syyttää ihan itseään. Kyllä briteissäkin myydään kasviksia.