Mitä lihaa käytät yleensä kotona liharuokaa tehdessäsi?
Minä lähestulkoon aina naudanlihaa, toisinaan broileria, harvoin possua.
P.S. Kysymys ei ole tarkoitettu vegaaneille.
Kommentit (47)
Parempi naudanjauheliha (lukee siinä paketissa).
Joo lehmää yleensä. Pilttikin syö jo kiinteää, tykkää sisäfileestä.
Broileria, joskus possua, harvoin nautaa.
Jauhenlihaa, toki pesen sen ennen käyttöä.
Vierailija kirjoitti:
Parempi naudanjauheliha (lukee siinä paketissa).
Paketin tekstistä valitset lihasi :D:D:D:D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi naudanjauheliha (lukee siinä paketissa).
Paketin tekstistä valitset lihasi :D:D:D:D
Ääliö, se on sen tuotteen nimi. Joo, kyllä luen sen siitä, etten ota sitä kevytjauhelihaa, joka on muuten samanlaisessa pakkauksessa. Se tarttuu pannuun.
Broileria varmaan useimmin, sitten lammasta, possua, nautaa, joskus kaurista, hirveä tai poroa. Jauheliha a aika harvoin
Broileria, nautaa, possua erilaisissa muodoissa. Poroa haluaisin käyttää myös, mutta ei kyllä kukkaro anna periksi. Miksiköhän se on niin kallista?
Sika-nauta - jauhelihaa ja possua eri muodoissa. Nautaa harvoin, broiskua en lainkaan, en pidä siitä.
Mieluiten nautaa. Yleisimmin sika-nautajauhelihaa, sikaa, nautaa, hirveä ja karitsaa. Broileria ei koskaan, mutta silloin kun on mahdollista ostan erään nuoren pientuottajan kukkoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi naudanjauheliha (lukee siinä paketissa).
Paketin tekstistä valitset lihasi :D:D:D:D
Ääliö, se on sen tuotteen nimi. Joo, kyllä luen sen siitä, etten ota sitä kevytjauhelihaa, joka on muuten samanlaisessa pakkauksessa. Se tarttuu pannuun.
Ääliö olet itse, kyllä sen tiedän, että se on nimi. Mikään liha ei muuten tartu pannuun, pitää olla voita tarpeeksi.
Jauhenlihaa yleensä, mutta jos tarjouksesta saa, niin karjalanpaistia, tai possun ulkofilettä. Nyt syön esim. karjalanpaistia, ja torstaina on Lidlissä porsaan ulkofilepihvejä 1kg/5€, tai nautapossu-jauhelihaa 1 €/rasia (250 g).
T. Lidl-mies.
Vierailija kirjoitti:
Jauhenlihaa yleensä, mutta jos tarjouksesta saa, niin karjalanpaistia, tai possun ulkofilettä. Nyt syön esim. karjalanpaistia, ja torstaina on Lidlissä porsaan ulkofilepihvejä 1kg/5€, tai nautapossu-jauhelihaa 1 €/rasia (250 g).
T. Lidl-mies.
Tarjouksesta et mitään karjalanpaistia saa.
Possusta ostan yleensä kasslerin ja leikkelen pihveiksi. Nam nam. Nautaa ostan yleensä jauhelihana tai suikaleina mutta joskus ostan siitäkin fileen ja leikkelen pihveiksi. Valmiita pihvejä on vain tyhmää ostaa. Kana menee yleensä suikaleina tai fileepihveinä. Siinä kai ne yleisimmät lihankäyttökohteet on.
Lohi, kuha, ahven taitaa olla yleisimmät. Välillä myös hirvi ja riistalinnut.
En syö lihaa, koska olen pesko-vegaani.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jauhenlihaa yleensä, mutta jos tarjouksesta saa, niin karjalanpaistia, tai possun ulkofilettä. Nyt syön esim. karjalanpaistia, ja torstaina on Lidlissä porsaan ulkofilepihvejä 1kg/5€, tai nautapossu-jauhelihaa 1 €/rasia (250 g).
T. Lidl-mies.
Tarjouksesta et mitään karjalanpaistia saa.
Lidlissä on kyllä ollut karjalanpaistilihat useinkin tarjouksessa.
T. Eri
Mahdollisimman rasvaista