Paljonko olet valmis käyttämään rahaa työpaikkalounaaseen?
Ja paljonko käytät nyt? Ei yhtään on siis sama kuin ettei söisi.
Kommentit (53)
9,90 maksaa lähiravintolassa jossa on firman lounas-sopimus.
Syön vasta kotona. En käytä rahaa työpaikkaruokailuun.
Alle 10,50. Firma sponssaa siitä sen 25% mitä verottaja sallii lounasetuna.
Joskus ajatellut säästää ruoasta, mutta arvostan liikaa terveyttä ja omaa jaksamista.
Mietittekö koskaan ketkä hassaatte yli 5€ päivässä ylimääräistä työpaikkalounaisiin että kuukaudessa se tekee jopa yli 100 euroa ja vuodessa yli 1000 euroa! Tuollaisella rahalla tekee jo vaikka mitä joten kannattaisi vähän miettiä onko järkeä käydä missään syömässä, leipää mukaan kotoa ja niillä pärjää päivän.
6,60 e maksan nyt työpaikan omaan ravintolaan. 10-13 e voisin vielä muualle maksaa, jos ei tuota työpaikan ravintolaa tai muuta sopimusravintolaa olisi.
Meillä on firman oman keittiön valmistama lounas 6,90 €, sisältää lämpimän ruoan lisäksi salaattipöydän ja jälkiruoan.
Vierailija kirjoitti:
Mietittekö koskaan ketkä hassaatte yli 5€ päivässä ylimääräistä työpaikkalounaisiin että kuukaudessa se tekee jopa yli 100 euroa ja vuodessa yli 1000 euroa! Tuollaisella rahalla tekee jo vaikka mitä joten kannattaisi vähän miettiä onko järkeä käydä missään syömässä, leipää mukaan kotoa ja niillä pärjää päivän.
Kyllä, olen tämän lounasasian budjetoinut kk-menoihini. Kyllähän sitä muutenkin ruuasta maksaa, miksei lounaastakin.
Syön lähinnä tähteitä ja lasken senttejä itku kurkussa että riittää ruokaa loppupäiväksi. Ei oo helppo olla duunari... Kiitos päättäjät ja karma on kostava hirvittävällä tavalla, NIH
Vierailija kirjoitti:
Meillä on firman oman keittiön valmistama lounas 6,90 €, sisältää lämpimän ruoan lisäksi salaattipöydän ja jälkiruoan.
Missä firmassa on nykyään vielä oma keittiö? Jos siis nimenomaan ravintoloita ym. ei lasketa.
Maksimi 50€. Enempää en lounaasta maksa. Ja siihen hintaan pitää olla myös joku oikea jälkiruoka ja mahdollisesti pieni lasillinen viiniä.
Vierailija kirjoitti:
Joskus ajatellut säästää ruoasta, mutta arvostan liikaa terveyttä ja omaa jaksamista.
Terveys ja jaksaminen ei riipu ruuan hinnasta, vaan sisällöstä. Eikä kallis tarkoita aina hyvää sisältöä.
Vierailija kirjoitti:
Meillä on firman oman keittiön valmistama lounas 6,90 €, sisältää lämpimän ruoan lisäksi salaattipöydän ja jälkiruoan.
Minusta tuo on edullinen. Kyllä teitä hemmotellaan. Voisin tietysti elää jollain leivällä ja nakilla työpäivän mutta kaipaan makuelämyksiäkin. Ap
Meidän henkilöstöravintolassa on lounas n. 6-8e riippuen mitä ottaa. Mielestäni ihan hyvä hinta lounaasta, mutta omista töistä johtuen, en yleensä ehdi sinne syömään. Eli minulla on aina eväät mukana niistä jämistä mitä kotiruoasta jää.
Säästyy rahaa ja voin sitten vapaa-aikana käydä ravintoloissa syömässä.
Nykyään menee useinmiten 1-2 e, ite tehdyt eväät.
Välillä käyn ravintolassa lounaalla, se maksaa 13 e ja on joka sentin arvoinen. Henkilöstöravintolan hinta 6,7 e makaroonilaatikosta, tomaattiviipaleista ja mansikkakiisselistä on kuitenkin minusta riistoa enkä käy siellä juuri ikinä.
Eli riippuu paikasta, 10-13 on ihana kohtuullinen hinta jos ruoka on hyvää. Perusruoasta en halua maksaa kovin paljoa, sitä voi tehdä kotonakin.