Onko kaviaari oikeasti niiiin hyvää?
Kommentit (18)
Kulinaristi kirjoitti:
Ei se sellaisenaan hyvää ole, mutta niiden lisäkkeiden kanssa kylläkin.
Itsessäänhän se on tosiaan sellaista voimakkaan kalaisen makuista, ei varmasti maistu kaikille. Lisukkeet on se juttu; esimerkiksi blinien päällä kaikkine kavereineen erittäin hyvää.
Ei se mun mielestä ole hintansa väärti. Tulipahan kokeiltua. Toki söisin uudestaan, jos vastaan tulisi.
Mistä kaviaarista puhut? Beluga, Osietra, Sevruga?
Maistuu spermalle jossa on suolaisia räkäsattumia.
Musta se on hyvää ihan pelkästäänkin. Maistuu vähän suolaiselle.
e on mielestäni ihan hyvää, mutta ei hintansa väörti. Esim muikunmäti on parempaa.
Onhan se nyt hyvää, mutta ihmiset lataavat liikoja ennakko arvoja asioille, jotka maksavat.
Ovatko ne naisten laukut niin hyviä kuin hinta antaa olettaa? Tuskin, mutta varmaan laadukkaita ja hyviä.
Mutta jos mietit, että voisit nostaa sen kalan sieltä joesta ja syödä sitä mätiä, niin hyväähän se on.
Karhutkin syövät kutu aikoina lohista vain mädit joissain lohi joilla. Ovat huomanneet, että hyvää on.
Sinccis
Yhdessä ohjelmassa rikkaat juuri söivät kaviaaria ja kehuivat sitä maasta taivaaseen
Vierailija kirjoitti:
e on mielestäni ihan hyvää, mutta ei hintansa väörti. Esim muikunmäti on parempaa.
Kumpaakin olen syönyt, mutta enpä ole päässyt niitä vierekkäin vertailemaan, niin vaikeaa ottaa tuommoiseen vertailuun kantaa.
Hyviä molemmat.
Sinccis
Yököttävää.
Maistuu raa'alle kalalle.
Olen reissannut aika paljon ja maistanut kaikki mahdolliset kaviaarit ja mädit eli mustanharmaasta melkein valkoiseen, mutta paras on ollut ruotsalainen Kalixin muikunmäti. Paljon raikkaampaa kuin suomalainen muikunmäti :)
Myös savustettu turskanmäti on todella hyvää esimerkiksi kreikkalaisessa vaaleanpunaisessa taramasalata-dipissä. Saako sitä savustettua turskamätiä Suomessa mistään?
onhan se hyvää.
Vaan onko missään suhteessa hintaansa, ei missään tapauksessa!
Mutta jos on rahaa, niin paljon tyhmempäänkin voi varallisuutensa tuhlata.
Mieluummin kaviaaria kuin kokkelia.
Kaviaari ei pelkästään ole hyvää. Kun kaviaaria laittaa blinin päälle, vähän sipulisilppua ja smetanaa, se yhteensopiva makumaailma on tosi herkullinen. Tuohon vielä vodka paukku, niin... a vot!
Maistuu mieheni spermalta, siis oikeasti kun kerran maistoin kaviaaria. Oli järkyttävä kokemus maistaa ruokaa joka maistuu tutun rakkaan miehen spermalta. Oli aika häkeltynyt olo sen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Kulinaristi kirjoitti:
Ei se sellaisenaan hyvää ole, mutta niiden lisäkkeiden kanssa kylläkin.
Itsessäänhän se on tosiaan sellaista voimakkaan kalaisen makuista, ei varmasti maistu kaikille. Lisukkeet on se juttu; esimerkiksi blinien päällä kaikkine kavereineen erittäin hyvää.
Joskus söin ravintolassa blinejä, oli lisäkkeenä erilaisia mätejä, joskaan ei juuri kaviaaria (ja toki sipulia, smetanaa). En ymmärtänyt, minkä niissä pitäisi olla niin ihanaa.
Vierailija kirjoitti:
Maistuu mieheni spermalta, siis oikeasti kun kerran maistoin kaviaaria. Oli järkyttävä kokemus maistaa ruokaa joka maistuu tutun rakkaan miehen spermalta. Oli aika häkeltynyt olo sen jälkeen.
Oletko varma, ettei miehesi ole käynyt ravintolan keittiössä hankkimassa lisätienestejä?
Ei se sellaisenaan hyvää ole, mutta niiden lisäkkeiden kanssa kylläkin.