Tarkastatko että jauhelihan tuoksu ja ulkonäkö on raikas ennen käyttöä?
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/99d22956-8e31-4ead-8bc9-9d0…
Huvitti hieman tuo raikas jahenliha kuvaus mutta miten on tuoksuuko tuore jauheliha mielestäsi raikkaalle?
Kommentit (11)
Huono liha haisee haistamatta. Ei ole rutiini haistaa.
Maistan ja haistan kaupassa. Avaan rasian/rasiat ja teen nämä edellä mainitut.
Kyllä, on tapana haistaa pakkaukset avatessa, varsinkin jos päiväys on mennyt tai menossa lähipäivinä. Jos haisee pahallle, niin käyttö menee tarkempaan harkintaan ja mahdollisesti suoraan roskiin.
tämän takia jauhelihan kannattaa pestä ennen käyttöä
Kyllä haistan, vaikka tietenkin vähänkin huono haisee jo kauas. Hyvä jauheliha tuoksuu hyvälle. Jos tuoksu on lähes huomaamaton, mutta ei niin miellyttävä, en osta toista kertaa. Tietyt merkit ja lihatiskit ovat parempia kuin toiset.
Tähän voi kommentoida, että ikinä ei pidä ostaa kaupassa jauhettua lihaa. Nyt on hirvikausi, hirvi-possua ei saa paketissa. Lisäksi tiedän muutaman lihatiskin, joissa on vuodesta toiseen hyvää lihaa vuoden ympäri. Se on kerrasta poikki, jos lihakauppias pettää!
Vierailija kirjoitti:
tämän takia jauhelihan kannattaa pestä ennen käyttöä
Jos pesemisestä on kyse, oikea termi on "jauhenliha" :-)
Raikas jauhelihahan sopii palstalaisille oikein hyvin. Maistuu hyvältä raikkaiden voileipien kanssa, ja lisäksi voi ottaa lautaselle AV-uutuutta, raikasta makkaraa!
En suostu vastaamaan asiallisesti koska otsikossa ei lue jauhenliha.
Vauvapalstalla ei voi enää ikinä puhua jauhelihasta asiallisesti.
"lihan tuoksu sekä ulkonäkö on raikas"
No sanotaanko, että sen huomaa milloin jauheliha on pilalla, vaikeampi noin päin arvioida.