Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekosyysi käyttää margariinia voin sijasta

Vierailija
19.09.2019 |

Näitä keinoruokaa käyttäjiä on paljon.

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuanlaitossa ja leivonnassa olen käyttänyt aina voita, ihan sen paremman maun takia. Leivälle olen laittanut sen sijaan margariinia, koska se on helpommin levittyvää ja jääkaappikylmästä voista on vaikea saada riittävän ohuesti leivälle.

Vierailija
2/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tarvitse tekosyitä ja ihmettelen miksi edes vastasinkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen takia että voiuskovaisia vtuttaisi.

Vierailija
4/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hinnan vuoksi olen käyttänyt margariinia. Ei sitä kyllä voi tekosyyksi laskea, vaan se on ihan oikea syy.

Vierailija
5/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kayta, hirvean makuista. Kaytan vain voita. Parhautta on itsetehdyt, uunituoreet sampylat, paalle luomuvoita ja sormisuolaa <3 

Tai itsetehty valkosipulivoi. 

Voista saa leviavaa kun laittaa sen 10-15 sekunniksi mikroon. 

(Ja ei, en ole mikaan pekoni-voi-vaha-hh-friikki vaan ihan normaali kaikkiruokainen sekasyoja.) 

Vierailija
6/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska mä voin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on ihan yhtä "keinotekoista". Eihän se mikään luonnontuote ole hyvänen aika!

Margariini myös paremman makuista ja terveellisempää.

Vierailija
8/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

korkea kolesteroli, ja nimenomaan se huono. Koska syön muuten niin terveellisesti, että kovan rasvan määrää on vaikea vähentää, kehotti lääkäri lisäämään hyvän rasvan määrää, saisi sitten sen suhteen hyvän ja huonon välillä paremmaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvahullujen kinailuketju. Se tästä tulee. Sukua hajusteellisille huuhteluaineille. :D

Vierailija
10/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on ihan yhtä "keinotekoista". Eihän se mikään luonnontuote ole hyvänen aika!

Margariini myös paremman makuista ja terveellisempää.

Millä tavalla margariini on voita terveellisempää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei leivän päälle tarvitse kumpaakaan ellei sitten ole alipainoinen ja todella tarvitse ylimääräisiä kaloreita, jolloin voita voi lisätä siihenkin. Margariini on teollisuuskemikaalimössöä, en suosittele mihinkään.

Vierailija
12/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On pakko käyttää jotain leivän päällä.

En voi allergian takia käyttää mitään maitotuotteita.

Ihan näin yksinkertainen syy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän molempia.

Vierailija
14/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska tykkään Oivariinista ja se levittyy helpommin kuin voi. Plus on halvempaa. Nam nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipaisu kasvismargariinia pariin leipäpalaseen päivässä, ei haittaa mitään, olipa se miten keinotekoista tahansa.

Monissa tuotteissa on niin runsaasti lisäaineita kaikkinensa, ettei niiltä voi kokonaan kukaan välttyä.

Vierailija
16/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruuanlaitossa ja leivonnassa olen käyttänyt aina voita, ihan sen paremman maun takia. Leivälle olen laittanut sen sijaan margariinia, koska se on helpommin levittyvää ja jääkaappikylmästä voista on vaikea saada riittävän ohuesti leivälle.

Levittyvyyden takia kehitettiin jjo ajat sitten oivariini (ent voimariini) sun muut ingmarinit. Hyvänmakuisia ja´helposti levittyviä. Suosittelen.

Vierailija
17/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä leivän päälle jotain tarvitsee, yritäpäs syödä pelkkää kuivaa ruisleipää teen kanssa aamupalaksi, ja toitota sitten, ettei mitään tarvitse leivän päälle!

Vierailija
18/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä voin mausta, terveellisyyteen en ota kantaa

Vierailija
19/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on ihan yhtä "keinotekoista". Eihän se mikään luonnontuote ole hyvänen aika!

Margariini myös paremman makuista ja terveellisempää.

No kylla se itseasiassa aika luonnontuote on, kun sen saa ns. oheistuotteena ihan lehmanmaidosta vaikkapa jogurttia/rahkaa/ym valmistaessa. :) Ennen vanhaan kirnusivat voin ihan pirtin peralla oman lehman maidosta. 

Miten voi on sinun mielesta keinotekoista? 

Vierailija
20/22 |
19.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halvan hinnan vuoksi, ja myös siksi etten tykkää syödä leipää kuiviltaan. Myönnän toki että voi maistuu mielestäni paremmalta, mutta varattomana joudun usein tyytymään margariiniin jos leipiä mielin.