pystyykö pakastepitsoista (dr ötkerit tms) paistamaan vai puolet tai neljäsosan kerrallaan...
vai ovatko kokonaisia ja niin paksuja/kivikovia, ettei halkaisu onnistu ennen paistamista?
En ole koskaan ostanut sellaista, enkä viitsi ostaa, kun en ota riskiä, että joutuisin paistamaan sen kerralla... sinkkutaloudessa kokonainen pitsa on liian iso.
Kommentit (14)
Oon halkassu semmosella jättiveitsellä.
Eikö sen voi paistaa kokonaisena, halkaista ja pakastaa sen toisen puolikkaan paistettuna?
itselläni on sellainen iso japanilaistyyppinen kokkiveitsi"kirves" jolla halkaiseminen onnistuu jäisenä vaivatta
Tämä oli hauska, tähän on hyvä lopettaa... 😴
Laittaa vaan puolet uuniin ja jättää osan ulos
Halkeaa helposti jos et ota muovista pois ensin. Kopautat tiskipöydän reunaan vaan.
Pakkasesta kun otat niin taitat keskeltä.
Buhhhahhaaahhaaa, veitsellä jäinen pitsa puoliksi, voe elämän kevät mitä neuvoja.
Oikeasti jäisen pizzan puolittaminen isolla veitsellä onnisuu hyvin pari kertaa napakasti painamalla.
Yleensä halkaisen 2 pizzaa niin ne mahtuu paremmin pellille kaarevat osat pellin keskelle osoittaen.
Olen leikannut saksilla puoliksi, jotta mahtuu paremmin pikkupellille. Hyvin toimii!
Mutta onpa taas ongelmat ihmisellä...
Paista ap ihan rohkeasti koko pizza. Kun on jäähtynyt leikkaa sellaisiksi sentti x sentti paloiksi. Laita nätisti pakastimeen, etteivät tartu toisiinsa. Vaikka pakastepussissa. Muista varoa sitä tarttumista, tulee järkyttävän kokoisia möykkyjä, ja kuka niitä jaksaa montaa syödä. Nuo sentti kertaa sentti palat on just passeleita pizzanhimoon. Jos on oikein kova nälkä, voita ottaa jopa 3 tuollaista palaa. Ajatella, eikö ole fiksua.
Ei tarvitse edes veistä, taitat vaan kahtia vaikka pöydän reunaa vasten.
Vierailija kirjoitti:
Paista ap ihan rohkeasti koko pizza. Kun on jäähtynyt leikkaa sellaisiksi sentti x sentti paloiksi. Laita nätisti pakastimeen, etteivät tartu toisiinsa. Vaikka pakastepussissa. Muista varoa sitä tarttumista, tulee järkyttävän kokoisia möykkyjä, ja kuka niitä jaksaa montaa syödä. Nuo sentti kertaa sentti palat on just passeleita pizzanhimoon. Jos on oikein kova nälkä, voita ottaa jopa 3 tuollaista palaa. Ajatella, eikö ole fiksua.
Parempi kun sulattaa sen ensin huoneenlämmössä, leikkelee pieniksi paloiksi ja sitten pakastaa ne paistovalmiit palat jokaisen omassa pienessä pakastepussissansa. Vielä parempaan tulokseen pääset jos sinulla on tyhjiökammiokone jolla kääräiset palat nätisti paketteihinsa.
??
Voit ihan huoletta paistaa vaikka suupalan kerrallaan:D Hyvä veitsi leikkaa kyllä taikinapohjan palasiksi tai taitat terävää pöydän reunaa vasten
Riippuu ihan siitä, omistatko moottorisahan vai et.