Onko Daim -suklaan sisus muuttunut pehmeämmäksi vuosien varrella?
Kommentit (8)
Ehkä olet saanut käsiisi tuoreen tuotteen, etkä sellaista jonka viimeinen myyntipäivä lähestyy?
taikka toistepäin, jotkut karkit saattavat pehmentyä pitkässä säilytyksessä.
Pantterien koostumus vaihtelee välillä paljonkin, välillä kuin jäystäisi muovia, välillä taas ihanan pehmeä makuelämys riippuen valmistusajasta.
Oliko muuten Daim joskus Dajm nimellä? Sori jos menee ohi aiheen.
Vierailija kirjoitti:
Oliko muuten Daim joskus Dajm nimellä? Sori jos menee ohi aiheen.
Muuttivat nimen, kun oli liian vaikea lausuttava briteille.
Vierailija kirjoitti:
Oliko muuten Daim joskus Dajm nimellä? Sori jos menee ohi aiheen.
Oli pohjoismaissa. Nimi muutettiin myöhemmin muotoon "Daim".
UK:ssa sitä on sen sijaan aina myyty nimellä "Dime", mutta pakkaus on ollut identtinen.
Ei tule mieleen muita suosittuja patukoita joiden nimi on muuttunut. Paitsi Raider muuttui Twix-patukaksi siinä 1999-2000 taitteessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliko muuten Daim joskus Dajm nimellä? Sori jos menee ohi aiheen.
Oli pohjoismaissa. Nimi muutettiin myöhemmin muotoon "Daim".
UK:ssa sitä on sen sijaan aina myyty nimellä "Dime", mutta pakkaus on ollut identtinen.
Ei tule mieleen muita suosittuja patukoita joiden nimi on muuttunut. Paitsi Raider muuttui Twix-patukaksi siinä 1999-2000 taitteessa.
Jossain vaiheessa nimi muuttui kyllä UK:ssakin Daimiksi ja nyt myydään silöä nimellä.
Ihan kovaa on sisus, ei ole pehmeämpää. Ehkä olet aikuistunut ja purentasi on vahvempi, voimakkaampi kuin lapsena.
On muuttunut, nyt on sellaista pehmeää sokerimössöä joka hajoaa ensi puraisulla. Ennen oli kova sisus josta sai puremalla lohkaistua suklaat pois. Sisus nimenomaan oli se Daimin erikoisuus, olisivat ennemmin nostaneet hintaa kuin pilanneet tuotteen. Ja nimi tosiaan oli Dajm. Valitettavan monen makeisen kohtalo, mm. hopeatoffeen.
Up